Brad si největší španělský ostrov oblíbil během natáčení jeho posledního filmu Allied. „Do Mallorcy se zamiloval a to je důvod, proč nás požádal, abychom mu tady našli dům,“ sdělil médiím realitní magnát Alessandro Proto a dodal, že herec si nakonec vybral luxusní haciendu ve městě Andratx.

Podle zdrojů několika amerických médií však herec plánuje, že se do vily s osmi ložnicemi, dvěma obýváky, obří zahradou a bazénem nastěhuje bez Angeliny. To jen přiživuje spekulace o hluboké krizi, za níž by podle zdrojů mohly stát dva hlavní důvody.

Tím prvním je skutečnost, že Angelina prý neskutečně žárlí na Marion Cotillard (40). Herečce, která s Pittem natáčí Allied, prý závidí její francouzskou noblesu a také sošku Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli, který má francouzská kráska doma. Navíc se šušká, že Pitt se do ní během natáčení zakoukal a prožívají spolu milostný románek.

Druhým důvodem krize manželství Brada a Angeliny má být skutečnost, že dvojice si po desetiletém vztahu už zkrátka přestala rozumět. Údajně se pár neustále hádá a Angelina Bradovi vyčítá, že výchovu jejich šesti dětí nechává jen na ní.

Fotogalerie
7 fotografií