Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otčím utopil nevlastní dceru při plavání: Házel ji do vody tak dlouho, dokud nezemřela

Autor: Veronika Kynclová - 
22. září 2016
21:50

Zvlášť drastický způsob, jak naučit tříletou dceru plavat, zvolil Mexičan José David N. Házel ji do bazénu tak dlouho, až dívenka vysílením zemřela! Soud mu to teď spočítal. Poslal ho za mříže na rovných 100 let!

Šokující chování nevlastního otce natočily kamery loni v létě u hotelového bazénu ve městě Morelia. Na videu je vidět, jak otec opakovaně hází dcerku do bazénu. A je mu jedno, že se ve vodě jen bezmocně plácá, snaží se dostat ke břehu a natahuje po něm ručičku, aby ji dostal ven. Marně!

Do vody ji házel znovu a znovu a u toho se zvrhle smál… Jenže pak už dívenka nepřiplavala, už neměla síly. Sice jí hodil záchranný kruh, ale ona už se k němu nedostala. Byla už tak unavená a vystresovaná, že u ní došlo k celkovému selhání organismu. Dceru bez dechu pak odnesl matce se slovy, že jí je asi nějak špatně.

Ani rychlý převoz do nemocnice už nepomohl, matce tam už jen sdělili krutou zprávu: „Vaše dcera to nezvládla, je mrtvá.“ Nebýt u bazénu kamery, otci by zřejmě nikdo nic nedokázal. Takhle mohl být obviněn z vraždy a soudce se postaral, aby se José David N. už nikdy nedostal z basy ven.

mazliva.samicka ( 23. září 2016 12:56 )

Matka si to s ním nechtěla rozházet....šlo jí jen o jedno mít ko*** v troubě...

1pravda1 ( 23. září 2016 10:29 )

Nikdo nic neviděl u hotelového bazénu - hotel má okna že? Mohli zasáhnout dříve, matka u toho zřejmě nebyla, možná schválně využil svého sadismu, když byla matka pryč. Lidé bez empatie jsou neštěstím pro všechny. On je na břehu, jen aby se nenamočil de-bil!!!

radka.seznam ( 22. září 2016 23:18 )

Ještě předtím, než sedne na pořád do kriminálu bych mu udělala to samé a těsně před smrtí bych ho na pár minut vytáhla a pak znovu a znovu!!! Aby si dobře uvědomil, co holčička musela prožít!!!! Hajzl jeden!!! Chudák dítě a chudák máma...

janka69 ( 22. září 2016 22:30 )

ani 1000 rokov nie je dosť za to utrpenie čo to dievčatko muselo prežiť

dzambulka007 ( 22. září 2016 22:27 )

Alespoň, že ten hajzl dostal pořádný trest. Naše zasra.á justice by řekla, že už je chudák potrestaný dost a nedostal by nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání