Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mária záhadně zmizela při běhání. Jako by se vypařila, říká otec

Autor: shp - 
19. srpna 2016
11:49

Nejtěžší chvíle svého života prožívají příbuzní Márie Fox-Filové (38) ze slovenských Piešťan. Maminka dvou malých chlapců Míši a Nikolase si odešla v neděli večer zaběhat a už se nevrátila. Rodina se bojí o její život a nabízí odměnu za informace, které by vedly k jejímu nalezení.

Po nezvěstné pátrá policie a její nejbližší se dennodenně vydávají na místa, kde se Mária často procházela nebo kam chodila běhat. Z domu odešla v černém běžeckém oblečení s tmavomodrou koženou taškou. S sebou si vzala jenom 100 eur, mobilní telefon si nechala doma.

Stále pátráme, od rána jsem chodil kolem Váhu a zatím nic. Nemáme žádné informace, že by se někde objevila. Je to, jako by se vypařila. Ve čtvrt na sedm si vzala peněženku, řekla, že se jde projít, a víc nic,“ řekl webu Pluska.sk zoufalý otec Márie. Dodal, že nemá žádnou indicii o tom, co by se s ní mohlo stát.

O tom, že by ji něco trápilo, nic neví. „V poslední době se věnovala zahrádce. Vysadila květy, já jsem pomáhal s trávníky. Má všechno pohodlí, je zabezpečená manželem, který dělá pro Ameriku, stará se o děti a rodinu, nemá finanční ani jiné problémy. Tam nevidím příčiny dceřina odchodu,“ pokračuje otec Márie.

Možná nějaká příčina byla, když byla na střetnutí maturantů po 20 letech. Nevím o žádných problémech, pro které by chtěla odejít od rodiny, děti by v žádném případě neopustila,“ pochybuje otec nezvěstné dcery. „V sobotu měli slavit vnukovy desáté narozeniny,“ dodal s pláčem.

Otec je přesvědčený, že kdyby Mária mohla komunikovat, určitě by se už ozvala. Manžel Michael sdílí na Facebooku její fotku a doufá, že se někdo ozve, až ji uvidí. Ani stovky sdílení ale nevedly k jejímu nalezení. „Doufám, že je v pořádku,“ uzavřel otec.

truchliicii.petr.k. ( 22. srpna 2016 08:22 )

dalsi petr kramny panove

nika70 ( 19. srpna 2016 13:10 )

Šla si zaběhat, ale měla sebou tašku a 100 eur. Mně to spíš přijde, že se po anglicku vytratila. Mobil mohla mít připravený už jiný, aby se nemohla vypátrat podle starého.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání