Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná Romana, která zmizela ve Švýcarsku: Skončila na psychiatrii!

Autor: shp - 
18. srpna 2016
17:39

Rodina krásné Romany Kožuškové (20) si pořádně oddechla, když se zmizelou blondýnku podařilo najít. Úplně v klidu však není, protože mladou Slovenku z Kežmarku našli na curyšské ulici zmatenou a dezorientovanou. Nebohá Romana pak skončila na psychiatrii.

Necelých šest dní neměla rodina o Romaně žádné zprávy. V noci z pátku na sobotu se s kamarádem vydala do Švýcarska, aby si tam našla práci. Naposledy poslala z auta fotku s plyšákem, pak ale přestala komunikovat a mobil měla vypnutý.

Otec Romany nedokázal nečině sedět doma, a vydal se do Švýcarska svou dceru hledat. Mezitím se krásnou blondýnku naštěstí podařilo najít. Co se ale dívce stalo, je dosud opředené záhadami. Nebylo to ale nejspíš vůbec nic dobrého.

Romanka se našla, komunikuje se švýcarskou policií a my jsme na cestě za ní. Až ji budeme mít v rukách, budeme vás kontaktovat. Zatím vám všem děkujeme za pomoc při hledání,“ řekl webu Pluska.sk její bratr Pavol. Kde tedy Romana byla?

Jak potvrdil pro Blick policejní mluvčí Marcel Wyss, bylo děvče nalezeno na ulici, odkud ho převezli na jednu ze švýcarských psychiatrických klinik. Dodal zároveň, že důvod proč a jak se tam dostala, nemůže z důvodu ochrany osobních údajů prozradit.

Slovenka odjela do ciziny s vidinou dobrého výdělku. Vyučená kosmetička totiž nedokázala najít ve své domovině uplatnění. Největší záhadou zůstává podivný vzkaz neznámému muži, který na Facebooku napsala kamarádka Romany.

A ty chlapče – ty víš, co jsi udělal, tak pamatuj, že lež má krátké nohy a před ní se neskryješ,“ napsala na sociální síť. Vypadá to, jako by kamarádka věděla o nějaké příšernosti, kterou dotyčný Romaně provedl. Jde ale jenom o domněnku.

vosavopruz ( 19. srpna 2016 15:49 )

Toš! mi taky slováku.

akublender ( 19. srpna 2016 11:24 )

Autor chtěl napsat "hnusná Romana ...", ale asi zazlobila automatická oprava textu.

odol ( 18. srpna 2016 23:19 )

Toš!

luppe ( 18. srpna 2016 23:07 )

Tolik ubožáků na jednom fleku...to je přírodní úkaz? Ne debilita!!!!

animka ( 18. srpna 2016 20:42 )

Taky si myslím, že v tom byly drogy....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání