Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena v Liberci vypadla z okna: Za ní vyskočil muž a odtáhl ji neznámo kam

Žena v Liberci vypadla z okna, manžel skočil za ní a pak zmizeli
Žena v Liberci vypadla z okna, manžel skočil za ní a pak zmizeli  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
12. srpna 2016
12:02

Absolutně nepochopitelný případ se odehrál v nočních hodinách v Liberci. Svědek policii nahlásil, že si všiml, jak z okna domu vypadla žena a za ní vyskočil muž. Policisté pár nenašli, zato v bytě byly jasné stopy násilí.

Bylo téměř jedenáct hodin ve středu v noci, když se na tísňovou linku liberecké policie dovolal svědek, který si všiml, že z okna zvýšeného přízemí domu ve Vaňurově ulici vypadla nějaká žena. Za ní měl vyskočit neznámý muž a ženu odnesl pryč.

Na adrese, kterou muž uvedl, našli policisté nezletilého chlapce, který byl v bytě sám. V bytě pak kriminalisté nalezli a zajistili více jak stovku trasologických stop a také stopy, z nichž bylo zřejmé, že v bytě došlo k násilnému jednání,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Policisté vyhlásili pátrání po 24leté Ukrajince Valentyně Poshtak – není vyloučeno, že může být i v ohrožení života.Případem se s vysokým nasazením zabývají policisté Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Libereckého kraje pro podezření ze spáchání násilného trestného činu,“ doplnila Suchánková.

Pátrají i po neznámém muži, který byl svědkem viděn, jak ženu odnáší. Pomoci v tom by jim mohl i svědek, který se pohyboval v okolí laviček a kontejnerů ve Vaňurově ulici. 

Případní svědci nechť se ozvou na linku 158 nebo na nejbližší policejní stanici.

radka.seznam ( 13. srpna 2016 00:10 )

Ty jsi ale idiot, bylo tam malé dítě...

radka.seznam ( 13. srpna 2016 00:06 )

Chudák kuk, na tohle se zapomenout nedá... Snad ho dali aspoň do Klokánku a ne do neosobního domova, bude potřebovat hodně pomoct...

mistr_yoda ( 12. srpna 2016 17:42 )

Každá ženská ví, proč od starýho dostala podržce a že to bylo zaslouženě.

ejvm1712 ( 12. srpna 2016 16:48 )

To bylo radosti ,když Kocáb lifroval pryč vojáky zpět do SSSR. Všichni jsme radovali,že Čechy budou patřit Čechům. Dnes tu máme jejich pohrobky a kupa další verbeže.

nezadat1 ( 12. srpna 2016 14:45 )

Bohužel mu to s polámanejma prackama to zahrabání trvá trochu déle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání