Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nedivili bychom se, kdyby se zabila, říkají známí Marušky. Manžel jí poslal poslední sbohem

Autor: shp - 
25. srpna 2016
13:23

Rodina popisovala její manželství jako harmonické a bez problémů. Podle známých tragické zesnulé Márie Fox Filové (†38) z Piešťan však nemuselo být vše tak v pořádku, jak se příbuzní tvářili. Prý měla se svým manželem Michaelem (51) problémy. Zdrcený vdovec jí teď poslal do nebe poslední vzkaz.

Mária si šla minulou neděli zaběhat, vzala si pouze 100 euro, tašku, klíče od auta a zmizela. Domů už se nevrátila a devítidenní pátrání nakonec skončilo tragédií. Matka dvou malých synů Míši (10) a Nikolase (11) byla nalezena bez známek života.

Tělo poté musel identifikovat manžel. Že jde o jeho milovanou, poznal podle snubního prstenu. „Když viděl svou ženu ležet na kamenné pláži, vykřikl žalem a museli mu pomáhat přivolaní záchranáři,“ řekl Novému Času očitý svědek smutné události.

Michael, který je Američan, pak zesnulé poslal poslední vzkaz. „Miluji tě, lásko moje,“ vzkázal jí do nebe. Případ vyšetřuje policie. „Ve věci bylo započato trestní stíhání za usmrcení,“ informovala policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Není jasné, zda žena zemřela nešťastnou náhodou, spáchala sebevraždu, nebo ji někdo zabil. Její známí z Piešťan však pro web Pluska.sk naznačili, že je možné, že si na život sáhla sama. Manžel i otec Márie to však popírají.

Nebylo to mezi nimi ideální. Vůbec bychom se nedivili, kdyby Mária odešla dobrovolně nebo si v zoufalství sáhla na život,“ prohlásili anonymně. „Michal byl žárlivý,“ dodali. Co je na tom pravdy, odhalí až vyšetřování.

amej ( 26. června 2017 11:10 )

Teď jí bude vzkazovat, že ji miluje. Kdyby se raději choval jak měl když žila. Takové mám nejradši. Rapla má v obličeji napsaného.

jerry ( 26. srpna 2016 07:04 )

Tohle by se za komunistů nestalo.

deep_ass_fisting ( 26. srpna 2016 06:39 )

Krávo, letenky se kupují na ambasádě nebo jak se tam da zaridit let?

bum-bec-bum ( 25. srpna 2016 19:31 )

Sebevraždu nespáchala, to by si nebrala 100 euer a klíče od auta. Podle mne ji tam hodil ten její žárlivej americkej úchyl. Šel do kanclu, vrátil se a zjistil, že odešla, hnal za ní, stalking, chtěl vědět jestli nejde za kamarádem nebo milencem. Určo se pohádali, protože přišla domů až ráno a dovezl ji kamarád. Manžílek chtěl vědět kam jde, ona ho zmerčila, začli se hádat, ona mu řekla, že se nechá rozvíst, úchyl to neunesl a hodil ji do Váhu, však měla jen 45 kg. Jen mu ty kluky nedávejtě. Zmizí tutovka do Ameriky. Já mu dám, že byla happy, s žárlivcem není ženská happy. Nas.ral ji ke každýmu svátku a narozkám nějaký srdce, aby joooooo nezapomněla, že mu patří. Hraje to. Sto pro. Poldové zmáčkněte ho.

deratizater ( 25. srpna 2016 17:45 )

Měla silný mateřský pud a sebesrandu by nespáchala."Zdrcený "vdovec sebere kluky a zmizí v Americe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání