Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V porsche jela pro muže do hospody: Vytlačila škodovku s 10letou holčičkou

17. srpna 2016
11:17

Když má řidič v rukou volant velkého silného porsche, nic mu nemůže stát v cestě. Riskantní a neohleduplnou jízdu, která jen zázrakem nestála nikoho život, předvedla překvapivě řidička bílého bouráku. Předjížděním na úzké silnici vytlačila z vozovky protijedoucí škodovku,

Hodně horké chvilky zažili na silnici mezi britskými městy Rudson a Bridlingon všichni účastníci provozu. Celou bezohlednou jízdu natočil na palubní kameru Damien Rudson, který v tu chvíli vezl v autě celou svou rodinu – manželku a dvě malé děti.

Damien jel po úzké vozovce za modrým citroënem. „Všichni jsme v koloně dojeli pomalu jedoucí traktor, takže jsme začali zpomalovat,“ popsal britskému Daily Mailu Damien Rudson.

Cesta se mírně klikatila, přesto bylo vidět, že se z protisměru přibližují jiná auta. Na to rozhodně nedbala řidička bílého Porsche Cayenne, které se v okamžiku zezadu přiřítilo. Žena předjela Damiena a totéž se chystala učinit s modrým citroënem, ve kterém cestoval postarší manželský pár. „Porsche kolem nás doslova prolétlo,“ popsal ještě dlouho poté šokovaný řidič.

Video  Porsche nebezpečným předjížděním vytlačilo škodovku ze silnice.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Přímo před citroënem se totiž v protisměru objevila bílá škodovka. Bezohledné řidičce to bylo jedno a mezi obě auta se vecpala. Byl to však zřejmě jediný možný manévr, který by zabránil čelní srážce. Škoda musela vyjet z vozovky do pole vedle, modrý citroën šokovaně zastavil, stejně jako Damien se svým autem. Opodál zastavila také řidička bílého Cayennu.

Všichni byli v obrovském šoku. Ve škodovce na sedadle spolujezdce seděla teprve desetiletá dívka, která z šoku dostala nezastavitelný záchvat pláče. V obrovském úleku byl také starší manželský pár. Když řidička v papučích na nohou vystoupila z auta, všechny doslova dorazila svým vysvětlením na adresu šílené jízdy. Spěchala prý, aby vyzvedla manžela z hospody. „Řidička se klepala a plačící dívce se omlouvala. 'Myslela jsem, že tu všichni zemřeme,' třásla se. Nakonec řidiče citroënu objala,“ popsal hrozivě vypadající incident, který nakonec dopadl dobře, Damien.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání