Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naše porsche vytlačil bavorák a ujel! Viděli jste odřené BMW s SPZ začínající trojkou?

Autor: ljš, jp - 
1. února 2016
15:08

Měli velké štěstí, že řádění zatím neznámého piráta silnic odneslo jen jejich luxusní porsche. To skončilo v poli poté, co ho řidič černého BMW vytlačil ze silnice. Míša (20) a Marek (26) z Chrudimska teď po viníkovi pátrají prostřednictvím Facebooku.

„Znáte někoho, kdo má černý bávo e36 nebo e39, na pardubických SPZ, začínající trojkou a končící 10 nebo 11 a uprostřed má číslo 6? Měl by mít odřený levý bok, protože nás z boku vytlačil ze silnice a ujel. Za kvalitní informaci řádná finanční odměna,“ napsala Míša na svůj Facebook. Její výzvu pak sdílely tisíce lidí.

Její přítel Marek je sice rád, že z nehody vyvázli bez zranění, ze zničeného auta je ale zoufalý. „Dneska mi zemřelo dítě,“ napsal s nadsázkou s tím, že porsche bylo jeho velkou láskou, kterou nechce jen tak poslat do šrotu. Už si proto našel firmu, která mu ho pomůže opravit. „Teď na to ale nesmím nějakou dobu sáhnout, než to ohodnotí pojišťovna atd.,“ dodal.

Dvojice ale samozřejmě nepátrá na vlastní pěst. Pirátovi už je na stopě policie. Nyní zjišťuje, kdo bavorák řídil. „A hledáme i svědky této nehody,“ dodal policejní mluvčí Jiří Tesař.

heleklidek ( 1. února 2016 23:27 )

dyk more marek si prohral sazku ne ,tak co zase skousis jako ? dohoda plati doufam ,až te vytopí pojištovna,tak víš kam pudeš nejdřív se rozdelit ne? tam kde sme to vymyslely more v nasi herne ,sem tam furt dik vyš ,tak ne že te budu zase nahanet.vl pekne kilicko do mnje sem to ale vimislel ten intrik ztim fajsem a bavem vole co neni bavo,jak je to vjerohodny more co? doufam že ta beruska vis jak ani muk vle cau dušan

peecek ( 1. února 2016 19:28 )

 Šméčko na pojišťovnu.

gabreta ( 1. února 2016 17:34 )

Tak to dopadne, když se na silnici potkají dva namyšlení volové!

funebrak ( 1. února 2016 17:12 )

Viděli. Ale neřeknem protože nejsme udavači.

valdom_hayzle ( 1. února 2016 16:41 )

Podle obrázku 3 si myslím že byli předjížděni, a vytlačeni ze silnice doprava. Tudíž BMW musí mít poškozenou pravou, a ne levou stranu. Ale jen ať hledají levou, aspoň na mě nepřijdou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání