Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická ztráta hokejového mistra Kadlece: Minulý týden se mu narodil vnuk, teď přišel o syna

Autor: dce - 
17. srpna 2016
05:00

Ještě minulý týden se rodina hokejového mistra Drahomíra Kadlece mohla těšit z nového přírůstku do rodiny. Synu Filipovi se narodil chlapeček. Jenže po pár dnech přišla rána. Jeho druhý syn, Lukáš Kadlec, se v pondělí zabil při autonehodě u Doks.

Tento týden začal z hlediska dopravních nehod velice tragicky. Zemřelo letos zatím nejvíc lidí – celkem osm. Mezi nimi byl bohužel i syn známého hokejisty Drahomíra Kadlece. Lukáš (†27) zahynul v pondělí ráno po srážce s jiným vozem mezi obcemi Velká Dobrá a Doksy na Kladensku.

Podle všeho se vracel domů z noční služby a spěchal. Při projíždění zatáčky ale podle policie zřejmě nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a vjel do protisměru...

„Při návratu do pravého jízdního pruhu dostal smyk a znovu se ocitl v protisměru, kde narazil do osobního vozidla Škoda Fabia, které řídila čtyřiačtyřicetiletá žena,“ uvedla kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.

Ještě minulý týden se přitom mohla rodina radovat z nového přírůstku. Lukášův bratr Filip spolu s přítelkyní Anetou přivedli na svět chlapečka Sebastiana. Rodina ale po pouhém týdnu jednoho člena ztratila...

Drahomír Kadlec před dvaceti lety přispěl k vítězství bronzu na zimních olympijských hrách v Albertville i k absolutnímu vítězství mistrovství světa. Lukáš v jeho hokejových stopách nešel.

Lopata ( 17. srpna 2016 17:21 )

 víte o tom ho... a neznali jste ho. Tak nechte Lukáše napokoji. Že se nestydite. Byl to super kluk. A mikrospanek zažil každý řidič.

agfor ( 17. srpna 2016 12:30 )

Na silnicích denně zahyne několik lidí. Proč se tedy tolik patláte tímto případem ? Je snad sportovní parazit něco víc než pracující matka od rodiny ?

lunatic ( 17. srpna 2016 12:24 )

Čekal jsem,zda zastánci starých "pořádků" nezmíní,že za socialismu k takovým bouračkám nedocházelo

noram ( 17. srpna 2016 12:08 )

Nikdo neví jak to bylo, nikdo neví proč spěchal, stát se to může každému z nás. Smutné. R.I.P.

hops.1 ( 17. srpna 2016 11:56 )

Hodně štěstí, Máňo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání