Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manželku pořád miluju, plakal učitel u soudu. Za její vraždu dostal 12 let

Autor: kaj - 
10. května 2016
13:28

Krvavý mord spáchal na vlastní manželce Marii (†48) zhrzený manžel Aleš Č. (51) z Kopřivnice. Soud mu za 10 smrtelných ran nožem napařil 12 let.

Aleš Č. miloval manželku Marii doslova až za hrob. Když přišel na její nevěru, snažil se ženu přesvědčit, aby ho neopouštěla. „Dusil jsem to v sobě, cítil stud i hanbu. Byl jsem jako tlakový hrnec, který nepouští páru,“ plakal před soudem učitel základní školy.

Po 26 šesti letech manželství emoce neovládl, vzal do ruky kuchyňský nůž a ženu 10 ranami brutálně ubodal. Marušku jsem miloval a pořád ji miluju,“ topil se v slzách muž.

Ostravská soudkyně Alice Erleová poslala vraha na 12 let do vězení. Trest nepřijal, ponechal si lhůtu na případné odvolání proti rozsudku. To překvapilo státního zástupce. Aleš Č. totiž v pondělí u soudu tvrdil, že žádný soud není tak přísný jako ten jeho vnitřní. Nikdy si to neodpustím,“ říkal.

co-teda ( 10. května 2016 18:08 )

Udělal chybu. Mněl konvertovat k islámu a moh si ji s klidem ukamenovat.

sores ( 10. května 2016 14:52 )

 Kdyby to bylo v mé moci,tak nechám celé prohnilé Česko srovnat se zemí!Za úkladnou vraždu v našem černo bílém cikánově 12 let to je výsměch!! Jak to řekl Zeman, třetina čechů je slaboduchá. Kéž by zavraždil soudcovo dceru nebo jiného zákonodárce. Vrah se u soudu rozbrečí a on dostane minimum trestu.Za 5 let ho pustí pro dobré chování domů! Češi,muslimové a cikáni jsou nejodpornější lidské plemeno na této planetě!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání