Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kluk (13) bydlel s neteří, kterou se pokusil zabít: Má sedm dalších sourozenců

Autor: dce - 
11. dubna 2016
16:36

Třináctiletý chlapec, který se první dubnový víkend pokusil zavraždit svou teprve pětiletou neteř, má podle všeho sedm sourozenců. Se svou obětí dokonce bydlel v malém nádražním domku v Děčíně.

„Kluk v domku bydlí s matkou a dvěma sestrami, které už mají své děti. Jedním z malých dětí je i ta pětiletá holčička," řekla serveru iDnes.cz sousedka rodiny Miroslava Píchová. Podle ní má chlapec sedm sourozenců, někteří už jsou ale dospělí a mají vlastní děti.

Mezi ně právě patřila napadená pětiletá holčička. Tu její třináctiletý příbuzný odtáhl do lesíka poblíž zahrádkářské kolonie, svlékl ji, zbil a přivázal ke stromu. Dívka se naštěstí dokázala osvobodit a najít pomoc u lidí z nedalekého domu.

„V noci nás probudily sanitky a policejní auta. Policie prohledávala místo ještě několik hodin,“ dodala sousedka. Nyní je dívenka v ústecké Masarykově nemocnici. Její stav odmítá nemocnice komentovat.

Podobně je to i s policií. „Krajští kriminalisté vyšetřují případ pokusu vraždy nezletilou osobou,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že právě kvůli věku pachatele a oběti nebude věc dále komentovat. Případ bude vzhledem k věku pachatele odložen.

verka1 ( 11. dubna 2016 18:47 )

život není o tom jen rodit děti, ale vychovávat je, starat se o ně. včera ve zprávách ukazovaly alkoholičku matku, která škrtila svého 7 letého syna.

majojo ( 11. dubna 2016 17:46 )

Při uveřejnění téhle kauzy jsem nechtěla psát svůj pocit, co je to za etnikum. Tímto se to potvrzuje. A diví se někdo? Co jsme čekali?

nyxx ( 11. dubna 2016 17:16 )

Celá rodinka i s tím potencionálním 13 letým vrahem, bude zřejmě elita národa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání