Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kluk (13) chtěl zabít svou neteř: Měla umřít přivázána ke stromu

Autor: Jana Ulrichová - 
8. dubna 2016
14:22

Otřesný případ pokusu vraždy mezi dětmi vyšetřují policisté v Děčíně. Tragédie, která jen díky velké náhodě neskončila smrtí holčičky (5), se odehrála v rodině H. Zavraždit se ji pokusil její příbuzný (13).

Případ otřásl poklidnou děčínskou čtvrtí Staré Město. V části, kde jsou chaty a zahrádky, kam lidé chodí do přírody na procházky, se náhle v sobotu odpoledne objevila nahá vyděšená holčička s rozbitým obličejem.

„Přiběhla k chatě na kraji lesíku, kde zrovna grilovali. Prý ji chtěl zabít její jen o osm let starší strýc,“ vypověděla žena ze sousedství, která dívenku i chlapce znala. „Chodívali tudy často. Byli skoro pořád na ulici,“ řekla.

Chlapec, který žije s rodinou v nedalekém domě, nalákal údajně holčičku do lesa, tam ji svlékl, zbil ji, přivázal ke stromu, zaházel ji větvemi a nechal ji tam napospas svému osudu.

„Případ vyšetřujeme jako pokus vraždy dítěte nezletilým,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Dodala, že vzhledem k věku obou aktérů nebude policie zveřejňovat žádné podrobnosti.

sores ( 15. srpna 2016 10:01 )

Bože proč toho zme.tka neutratí společnost?? Nikdy už z něj nebude slušný a citlivý člověk! Bude velmi nebezpečný pro společnost, 100% ještě něco provede, není úplně normální.Je to velmi nekvalitní lidská bes.tie, je to prostě v něm! Být jeho babkou tak se ho zřeknu a šu.pnu ho do nápravného zařízení.

sores ( 9. dubna 2016 09:46 )

V USA by dostal doživotí, tam se na věk nehledí a je to správné. U nás ho budou léčit a on to udělá znovu. Má to v sobě není normální, tak co s takovým?! Utratit ho, je to nebezpečný,nekvalitní živočich,jiný už nikdy nebude. Až ho pustí opět to odnese nevinný člověk díky svi.nským českým zákonům!!!

mdada49 ( 8. dubna 2016 20:49 )

V tomto případě by bylo rozhodně lepší, kdyby to matinka "spolkla", než aby se narodil takový sajrajt !!!

11karel11 ( 8. dubna 2016 20:31 )

není čemu se divit. To co vysílá televize, videa, internet, děti to berou jako součást života.

bafy81 ( 8. dubna 2016 20:13 )

Tady nejde až tak o to, co dělaly v těhotenství, jako spíše o to, co dělají po něm

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání