Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílenec uřízl hlavu tříleté holčičce: Napadl ji za bílého dne

Šílenec uřízl tříleté holčičce hlavu.
Šílenec uřízl tříleté holčičce hlavu.  (Autor: Twitter)
Autor: lm - 
28. března 2016
15:09

Vyšinutý muž (33) uřízl hlavu tříleté holčičce přímo na ulici v čínském městě Tchaj-pej. Podle místních médií šlo o náhodný útok a muž holčičku neznal. Brutálního útočníka zadrželi kolemjdoucí.

K brutálnímu útoku došlo v pondělí před polednem v Tchaj-peji v čínské provincii Tchaj-wan. Podle místních médií jela tříletá holčička na kole a matka šla nedaleko za ní.

Nedaleko stanice metra k holčičce přistoupil muž. Matka si podle televizní stanice TVBS myslela, že jí chce muž pomoci s jízdou do kopce, ale pak útočník vytáhl obrovský nůž. Matka už nestihla jeho útok odvrátit.

Útočníka zadrželi kolemjdoucí a předali ho přivolaným policistům. Vyšetřovatelé zjistili, že útočníkem je 33letý Wang, na kterého byl předtím vydán zatykač kvůli drogám. Muž se podle čínské agentury Central News Agency léčil s duševní chorobou.

hirosk ( 29. března 2016 02:08 )

A ta pevninska ma nazov Cinska ludova republika. Takze len "Cina" nie je celkom jednoznacne ktora to je. Tak ci tak ak to nazvu v cine je na citatelovi z ktoreho pohladu sa na to pozrie...

hirosk ( 29. března 2016 02:04 )

Taiwan po spravnosti je Cina (ta povodna), spravnejsie sa vola Cinska republika Doteraz neuznavaju to ze sa ta pevninska cast odtrhla a jej vedenie utieklo na ten ostrov...

Josef12 ( 28. března 2016 21:29 )

 Ono se to stalo, ale "novinari" uz pisi jak cina piska. Takze 1) Taipei neni v Cine ale na Taiwanu a 2) Taiwan NENI provinci Ciny. Taiwan ma svuj pravni system, svoji oranizaci nezavislou na Cine, uzemi je jasne definovane (ma i svoji menu a armadu). Novinari jsou luza - a jak vidim, tak nemaji ani maturitu jinak by to vedeli.

tgbg ( 28. března 2016 18:24 )

 Děkujeme pane prezidente Zemane, za tyto čínské vrahy, kterým rozprodáváte naši krásnou zem. Děkujeme.

welcomet ( 28. března 2016 18:22 )

Dobrá práce..

Zobrazit celou diskusi