Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie v Hloubětíně: Muž po zastřelil svého příbuzného a pak i sebe

Autor: dce - 
29. března 2016
09:34

Střelba, která se v úterý ráno ozvala z pražské městské části Hloubětín, vyděsila všechny místní. V jednom z rodinných domů v poklidné čtvrti došlo k vraždě a sebevraždě! Podle policie zde muž (†50) zabil svého mladšího příbuzného (†38).

Ke zločinu došlo v úterý ráno v Klánovické ulici v Praze. „Můžeme potvrdit, že jsme před půl devátou vyjížděli do Klánovické ulice, kde mělo dojít ke střelbě v rodinném domě. Na místě jsou kriminalisté a probíhá ohledání místa činu,“ řekla Blesku policejní mluvčí Iveta Martínková.

Podle našich informací hned ráno nakráčel padesátiletý muž do rodinného domu a zastřelil svého mladšího příbuzného. Zbraň pak obrátil i proti sobě. V domě byla ještě žena, která zůstala nezraněna. Podle našich informací byla tragédie vyvrcholůením dlouhodobých konfliktů.

Na místě je několik policejních hlídek, sanitka a kriminalisté. „Ve vile bydlela dvougenerační rodina, starý pán zemřel asi před třemi lety a paní tam bydlela s mladejma. Vždycky působili jako naprosto pohodová rodina,“ řekla Blesku sousedka.

Video Tragédie v Hloubětíně: Muž zastřelil milence své bývalé přítelkyně a pak i sebe - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání