Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přítel zavražděné Petry se oběsil: Neunesl pobyt ve vězení

Autor: ljš, čad - 
3. února 2016
18:06

Když mu trojice kamarádů zavraždila jeho milovanou přítelkyni Petru (†16), v slzách vybíral peníze pro její rodinu a tvrdě odsuzoval její vrahy. Jenže pak se ukázalo, že je Patrik Černý sám kriminálník. Vybranou částku propil, a navíc pak spáchal dvě brutální přepadení. Za to skončil za mřížemi, kde si nakonec vzal život.

Zprávu o sebevraždě Patrika Černého přinesla televize Nova. Podle ní se mladík oběsil ve své cele v rapotické věznici. V posledních týdnech byl údajně ve velmi špatném psychickém stavu a pobyt za mřížemi snášel velmi špatně.

Patrik Černý s Petrou chodil poslední dva měsíce jejího života. Po její smrti se před kamerami tvrdě obul do jejích vrahů a vybíral peníze na pohřeb pro její rodinu. Ty pak ale propil a rodině vůbec nepředal.

Brzy nato pak spáchal dvě brutální přepadení, při nichž s kumpánem například mlátili oběti hlavou o zeď. Za rvačky a krádeže nakonec skončil ve vězení. „Nevím přesně, kolik nakonec vyfasoval. Teď se oběsil ve věznici v Rapoticích. Ani dopis na rozloučenou nenechal,“ informoval Blesk zdroj. Policie spolu s vězeňskou službou nyní vyšetřují, zda Patrika za mřížemi nešikanovali spoluvězni.

kara54 ( 5. července 2016 19:45 )

to je ta vaše demogracie,dřív za socialismu by se to nedělo ted aby se člověk bál vytáhnout paty z domu ,ted se všechno smí ,je to tady jak v džungli,právo silnějšího.

benelli65 ( 3. července 2016 07:54 )

....ta si o to koledovala ! ....a ty její kamarádíčkové (násilníci a vrazi) ....kvůli takovím parchantům je potřeba zavést znova VOJNU !!!

mm12341234 ( 1. května 2016 16:14 )

 Tady se poznaj pravý Češi vykur.vený co píšete za ubohý komenty vy dementi vy by jste měli uz konečně chcipnout vy mr.dky

jenomja ( 6. února 2016 12:33 )

To je zas filozofů a chtrejch se snahou se nějakým způsobem zviditelnit v dementních kecech pod článkem a ještě ke všemu se snažit působit chytře.

eva0816 ( 5. února 2016 00:27 )

 Tak tady jste fakt blbci všichni. .. nikdo z vás nezná ani jednoho ani Petru ani Patrika osobní tak o nich nemluvte a už je nechte na pokoji ...aspoň v tom hříbě az máj klid od bulváru atd .... a to či Pise bulvár není pravda .... a jako je kisiov Doležal zavřel tak ti jsou etc i znám všechny do puntíku jen ti tři co Pikaj je dobře ale Petra a Patrik nebyli takový jako se všude po se ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání