Jim se ještě v sobotu vydal s přáteli v Berlíně do baru. Poté se rozloučil a živého ho už nikdo neviděl. Nalezen byl mrtvý v neděli v pokoji hostelu na náměstí Stuttgarter Platz. Policie jeho případ vyšetřuje jako možnou vraždu.

Děkujeme fanouškům za zájem, víme, že chcete vědět, co se stalo. Jsme pořád v šoku. Nikdo si nezaslouží takovou smrt. Smrt Jima nám ukázala, co se ve světě děje. Dávejte na sebe pozor. Jime, milujeme tě, nikdy na tebe nezapomeneme,“ napsala skupina Sqeezer na svém Facebooku.

V 90. letech, v dobách největší slávy hudebního žánru eurodance, patřila skupina Sqeezer mezi ty nejoblíbenější a nejznámější vůbec. Velké oblíbenosti se těšila i v České republice. Hity Sqeezeru se objevovaly na předních příčkách hitparád.

Mezi ty nejslavnější patří Sweet Kisses, Blue Jeans, Saturday Night nebo Tamagotchi. I když ostatní členové skupinu později opustili, Jim Reeves v ní zůstal až do konce života a užíval si vystupování na party věnovaných hudbě 90. let. Zároveň si vydělával jako mužský model.

Fotogalerie
5 fotografií