Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá matka chtěla uškrtit svého sedmiletého syna: Jirku napadla už několikrát

Opilá matka chtěla uškrtit svého sedmiletého syna: Jirku napadla už několikrát.
Opilá matka chtěla uškrtit svého sedmiletého syna: Jirku napadla už několikrát.  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
11. dubna 2016
10:12

Teprve sedmiletý chlapeček skončil v nemocnici poté, co se ho jeho vlastní matka pokusila uškrtit. V opilosti se na něj vrhla – na krku mu po jejím útoku zůstaly jasné otlaky. A podle všeho to nebylo poprvé, co mu ublížila!

Za malým chlapcem se kvůli potížím s dýcháním do obce poblíž Vysokého Mýta vydala sanitka. Jenže chlapec měl na krku jasné otlaky od rukou. Viníkem napadení sedmiletého Jirky měla být jeho vlastní matka; v době útoku byla navíc silně opilá.

Chlapec skončil v nemocnici a matka v rukou policie. Podle serveru TN.cz stačilo ženě jen málo, aby si agresivitu vybila na jednom ze svých sedmi dětí. Jirka nebyl jejím cílem poprvé – podlitin po celém těle si již dříve všimli i ve školce.

Ženu vyšetřovala v minulosti již několikrát sociálka, nyní se do věci vložila i policie, která ovšem případ odmítá komentovat. 

Mark4444 ( 11. dubna 2016 12:51 )

 Přesně tak, když zjistili ve školce, že je má malej na sobě známky týrání co s tím sakra kdo dělal?? Vždycky, když čtu takový články je mi smutno a zle zároveň. Neustále se řeší, zda je správný, aby lesby nebo gayové vychovávali děti... Nechápu,proč se radši neřeší co s takovýma ho.vadama,jako je tato ženská, která se snad natkou ani nazvat nedá.. Přeji chlapečkovi,aby byl brzy v pořádku a dokázal se po takových zážitcích radovat ze života

ellenic ( 11. dubna 2016 12:01 )

Podlitin si všimli i ve školce a co s tím zjištěním udělali, nahlásili to na příslušná místa ? Jak je možné, že opakovaně matka napadne své dítě a nejspíše se to neřeší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání