Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Matka oběti taxivraha: V telefonu se ozvalo »Čau mami!« Bylo to synovo znamení z nebe

Autor: ljš - 
11. dubna 2016
05:00

Jsou to dva roky, co Jitka Sabová přišla o syna Daniela. Toho jí nedaleko Uhříněvsi zastřelil vrah taxikářů, který má na svědomí dva další lidské životy. Zoufalá žena se se synovou smrtí stále nesmířila. Na internetu napsala, že jí syn posílá znamení.

Matka nejmladší oběti taxivraha Daniela C. prožila velmi smutné velikonoční svátky. „Dádo, zlatíčko moje nejdražší, jsou Velikonoce, bez tebe moc smutný :'( Když jsi odešel, tak bylo pár dnů před Velikonocemi :'(,“ napsala 27. března na vzpomínkovou stránku. „Včera jsme, Dádo můj nejkrásnější, byli za tebou u křížku a dnes za tebou u hrobečku :'( Ty to určitě všechno víš, viď?“ dodala.

Zoufalá matka, která je věřící, je přesvědčená, že jí zavražděný syn posílá z nebe vzkazy. „Děkuji ti za znamení, která mi dáváš, abych věděla, že život jde dál. Málokdo věří, že pokračuje život v nebi. Já věřím, ty to víš, že jsem věřila, když jsi byl tady,“ napsala.

Poslední znamení prý dostala nedávno. „I to jak mi někdo volal a řekl mi »Čau mami« a byl to omyl… Vím, že jsi to zařídil ty, abys mě mohl pozdravit skrz jiného chlapce. Chlapec nechápal, jak se mi mohl dovolat. Zatajil se mi dech, když první slova byla »Čau mami«,“ napsala.

Taxikář Daniel C. byl zavražděn před dvěma lety nedaleko Uhříněvsi. Na stejném místě předtím pachatel popravil Danielova kolegu Milana P. Později policie vraždy spojila s třetím případem z února téhož roku, jehož obětí byl rovněž taxikář Petr S. V listopadu 2015 policie oznámila, že pachatele dopadla. Od té doby ale k případu mlčí, neví se ani, zda údajný vrah skončil ve vazbě.

Vše o případu TAXIVRAHA čtěte ZDE››

kdoasi ( 11. dubna 2016 14:48 )

labid ( 11. dubna 2016 11:47 )

možná kdyby slyšela ťukání na podlahu zezdola tak by to bylo znamení ;-)

b.o.y ( 11. dubna 2016 09:29 )

Myslím, že nikoho nemají. Byla to jenom nějaká vyšetřovací finta, která nejspíš nevyšla.

zdenekk-vegeta ( 11. dubna 2016 07:39 )

To je blbost, taxikář a v nebi?

otylie.z.bolivie ( 11. dubna 2016 07:06 )

Policie ven s tím vrahem, veřejnost má právo na pravdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání