Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ten, co ti tohle udělal, skončí v pekle: Bratranec oběti taxivraha složil smutnou píseň

Autor: dce - 
26. ledna 2016
18:00

Táta malé dcerky Vanessky, taxikář Daniel C. (†25), se před téměř dvěma lety stal jednou ze tří obětí taxivraha. Jeho rodina po něm stále smutní. Dojemnou píseň pro Daniela C. složil jeho bratranec. 

Daniela zabil taxivrah 11. dubna 2014. Jeho smrt nesla těžce celá rodina – měl mladou ženu a malou dcerku. Jeho maminka mu stále píše na vzpomínkovou stránku dopisy do nebe.

Ve smutku se k nim teď připojil i Danův bratranec P. B., který patří do rapového dua Get Us. Na internetu zveřejnil vlastní song, který složil právě Danovi na památku. „Toto je skutečný příběh, který se stal 11. 4. 2014. Byl zavražděn mladý taxikář. Byl to dobrý člověk s dobrý srdcem, a hlavně to byla moje krev, má rodina. A toto je pro tebe, Dádo, chci, aby všichni věděli, co se ti stalo,“ začíná skladba.

Video Ten, co ti tohle udělal, skončí v pekle: Bratranec oběti taxivraha složil smutnou píseň - YouTube
Video se připravuje ...

„Dávám sem teď nový track. Slíbil jsem to jeho mámě... Ale hlavně to dělám, protože chci – zaslouží si to... Náš milovaný Dádo, odpočívej v pokoji,“ napsal P. B. na Facebook.

Taxivrah je podle policie už dopaden a je stíhán. Bližší informace ale policie nevydává, protože je vše stále v šetření. Taxivrah řádil v Praze od února do dubna 2014 a zabil tři taxikáře. 

První oběť Petr S. (†42) byl nalezen 1. února zastřelený ve svém voze na Vinohradech. Další dva mrtví, jeden z nich byl právě Daniel, byli nalezeni 11. dubna. Těla ležela na silnici nedaleko Uhříněvsi.

„Byl to pro všechny šok, že jsi odešel tak náhle. Proč? Měl jsi život před sebou a měl jsi tu s námi být. Odešel jsi mladý, tak to nemělo být. Nebyl jsi zlý, měl jsi sny, mohl jsi tu s námi dál žít. Chtěl jsi jen svou rodinu uživit. Byl jsi na nesprávném místě, v nesprávný čas...“

AKTUÁLNÍ VÝVOJ V KAUZE TAXIVRAHA NAJDETE ZDE>>>

kundamerkel ( 26. ledna 2016 19:22 )

To byl ten cikán?

bum-bec-bum ( 26. ledna 2016 19:14 )

Jo jenže tihle patří k té menšině Cikánů, kteří makaj a nechodí pro socky. Kdoví co se tam tehdy vlastně stalo. Nemá v tom prsty Rychtář? 11.dubna tenhle kluk, pak Iveta zdrhla a 29. si vzala život. Odehrálo se to nedaleko Uhříněvsi.

pavel215_klafunda ( 26. ledna 2016 18:54 )

Jako bych slyšel cikána Řiťmuse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání