Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka ze Stříbra rozbila pěstí svému dítěti hlavičku: Pomoc nezavolala dva dny!

Autor: ljš - 
4. dubna 2016
10:17

Několik svých dětí dala k adopci a to poslední zbila tak, že bojuje v nemocnici o život. Krkavčí matka ze Stříbra skončila ve vazbě.

K hrůzné události došlo na ubytovně v Mánesově ulici ve Stříbře, kam si jeden z obyvatel nastěhoval kamarádku své sestry Michaelu S. s jejím desetiměsíčním synem Davídkem.

Když se mladík v pátek večer vrátil z práce, viděl, že jeho spolubydlící, která se podle něj do té doby o dítě vzorně starala, nemohla chlapečka uspat. Chlapeček stále plakal a matka ho nakonec začala bít pěstí do hlavy. "Jí zkrátka jeblo v palici a já za to nemůžu, praštila ho dvakrát, já to potvrdil i policii, protože jsem to viděl," řekl muž serveru Krimi Plzeň.

Vážně zraněné děťátko, jehož stav se stále prudce zhoršoval, měla Michaela v bytě ještě celý víkend a pomoc nezavolal ani její spolubydlící. "Říkala mi, že jsem se zbláznil, že přece nemůže jít do nemocnice, když má tak velkou modřinu," vysvětloval muž.

Lékařskou pomoc nakonec vyhledala až v neděli pozdě v noci. Chlapeček byl vrtulníkem okamžitě transportován do nemocnice a nadále je ve vážném stavu na jednotce ARO. Jeho matka skončila ve vazbě.

mak ( 28. dubna 2016 19:05 )

??? Spolupachatel. Věděl, že mimino potřebuje doktora, a neudělal nic. Dítě celý víkend trpělo, a možná i umře, i kvůli němu.

la.ma ( 28. dubna 2016 10:06 )

jojo, Ganzo Vodková, to způsobí chlast člověk spáchá násilí a pak odprošuje, blbeček tak tolik nechlastej, poškodíš si zbyteček mozku

naidka ( 4. dubna 2016 11:40 )

Ahoóój Ganzi, dík, pustím, Pet Shop Boys už neposílám.

naidka ( 4. dubna 2016 11:18 )

Nechápu, proč se těmto individuím říká krkavčí matky, když krkavec je oproti nim poměrně inteligentní pták.

ellenic ( 4. dubna 2016 11:03 )

Jistěže teď bude tenhle expert středem pozornosti, byl svědkem těžkému ublížení malému dítěti a nic neudělal pro to, aby dítěti byla poskytnuta odborná lékařská pomoc . Teď může říkat cokoli, ale víceméně je spolupachatel, když nezajistil pomoc zbitému dítěti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání