Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Mostě cizinec střílel na opilce s nožem, plynovou pistoli pak hodil do pračky a zapnul ji

Autor: dce - 
24. srpna 2015
14:33

Zábava na nechvalně proslulém sídlišti Stovka v Mostě skončila konfliktem, ve kterém hrál roli nůž a pistole. Vše se ale díkybohu obešlo bez zranění.

Extrémní incident se odehrál v sobotu v noci na sídlišti Stovka v Mostě. Silně opilý muž zde na grilovací akci začal urážet lidi kolem. „Slyšela jsem, jak křičel, že zabije i děti,“ řekla serveru denik.cz svědkyně. Jeden z přítomných, který u sebe měl dítě – údajně cizinec – to po chvíli nevydržel a odešel do domu.

Po chvíli se vrátil s pistolí v ruce, opilec už držel v ruce nůž, který sebral z jednoho ze stolů, a vyhrožoval okolo stojícím lidem zabitím. Muž vystřelil nejprve do vzduchu, když se ale opilec ohnal nožem tak, že málem zranil jedno dítě, cizinec vystřelil přímo na něj. Naštěstí pro opilce šlo o plynovou pistoli, která ho nezranila.

Když na místo přijely policejní hlídky, muž ale krvácel – zranil se o parapet, když se dobýval do bytu střelce. Ten mezitím utekl a ve svém bytě hodil pistoli do pračky a tu potom zapnul. 

Střelce policisté poté zadrželi a odvezli do cely. Začalo vyšetřování, budou probíhat výslechy svědků, muži hrozí trest za čin výtržnictví.

moutek ( 24. srpna 2015 15:57 )

Nechápu, celé to nemá logiku. Opilec ohrožuje nožem, je nebezpečný a policie zadrží člověka, který se mu v tom snažil zabránit. To pak podle policie znamená nebránit se vůbec při takovýchto příležitostech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání