Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neviděli jste Honzu? Zanechal dopis na rozloučenou a zmizel

Autor: bop - 
4. srpna 2015
16:36

O Bělé pod Bezdězem se v posledních dnech hovoří především v souvislosti s uprchlíky. Tamní policisté teď však musí řešit docela jiný problém. Hledají devatenáctiletého Jana Zeleného, který po sobě v sobotu zanechal dopis na rozloučenou a zmizel. Dosud se nevrátil.

Podle mluvčí mladoboleslavské policie Lenky Sikorové pohřešovaného teprve devatenáctiletého mladíka naposledy viděla v sobotu jeho přítelkyně, která také našla jeho dopis. Nejbližší stále doufají, že situace nemusí mít nutně tragický konec. Policejní pátrání začalo v pondělí.

Jan Zelený měří zhruba 165 až 170 centimetrů, je střední postavy, má krátce ostříhané blond vlasy s ofinou na patku a na tváři strniště. Vypadá zhruba na sedmnáct až dvacet let. Pohřešovaný není nebezpečný, ozbrojený ani nemá žádnou nakažlivou nemoc. Dopis na rozloučenou však naznačuje, že by mohl chtít sám sobě ublížit.

„V době odchodu měl na sobě modré kalhoty, šedou mikinu s kapucí, modré boty s bílými tkaničkami a černý batoh s oranžovými vzory,“ dodala Lenka Sikorová.

Pokud jste pohřešovaného viděli nebo znáte nějaké informace, které by mohly vést k jeho nalezení, obraťte se prosím na telefonní číslo 724 124 283, linku 158 nebo nejbližší policejní stanici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání