Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

11letý Dominik se ztratil babičce u jezera. Pátrání mělo šťastný konec

Policie pátrala po 11letém Dominikovi, chlapec je v pořádku
Policie pátrala po 11letém Dominikovi, chlapec je v pořádku  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
2. srpna 2015
20:51

Policie vyhlásila v neděli pátrání po teprve jedenáctiletém Dominikovi Z., který se ztratil babičce, když spolu byli u písníku. Babička se ho nejprve snažila najít sama, ale nepodařilo se. A lidé se báli: chlapec se ztratil u vody, snad se mu nic nestalo. Rodiče Dominika si však mohou zhluboka oddechnout!

Policie u písníku v Mělicích na Pardubicku pátrala po jedenáctiletém Dominiku Z., který se ztratil v neděli odpoledne. Záchranáři hledali v písníku i v jeho okolí, řekla ČTK mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

„Chlapec byl na písníku s babičkou, ztratil se mezi 15:00 a 16:00, nejdříve po něm pátrala rodina sama, později nás požádali o pomoc,“ řekla Janovská.

Policistům se večer Dominika podařilo najít. A to na cestě mezi Pardubicemi a Holicemi. Hoch je v pořádku, policie ho předala rodině, uvedla mluvčí. „Chlapec řekl, že se u písníku ztratil a když nemohl nikoho z rodiny najít, tak vyrazil směrem domů do Vysokého Mýta,“ uvedla Janovská. U silnice ho našla policejní hlídka, která jela tuto možnost prověřit.

ivkanatka ( 2. srpna 2015 22:14 )

Hlavně, aby se klučík našel a byl v pořádku !!!!!!

pepen ( 2. srpna 2015 22:05 )

To je ta dnešní doba-děti si dělají co chtějí-neposlouchají!!!!Chce to řemen-přísnější režim!!!!To jsou tablety,mobily,PC a samé hry !!!Hrají hry a neustále bojují na těch přístrojích-jsou z toho mimo.Když něco nedostanou-tak si to vybrečí.Tak to bohužel potom dopadá!!!!Doufám,že ho najdou v pořádku-nechtěl bych být v kůži rodičů!!!!!

lunatic ( 2. srpna 2015 21:43 )

Kdyby byl ten hoch se mnou,no tak bych alespoň přesně určil-možná si i vymyslel čas,kdy se ztratil;takhle to vyznívá poněkud nevěrohodně .Jsem s někým např.v restauraci a dotyčný se nevrátí z WC-jsem schopen s přesností na 5 minut určit,kdy zmizel ... takhle to nahrává spíše spekulacím,že babička toho ví poněkud více ... a nechce "mluvit".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání