Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prokletá pískovna Lhota? Jeden utopený (23) a další pohřešovaný

Autor: ČTK, bru - 
6. července 2015
14:55

Pískovně ve Lhotě se raději vyhněte. Záchranáři u ní totiž řeší už druhý vážný případ. Koupání nepřežil třiadvacetiletý mladík. Vše se stalo, když čtyři mladí muži vyjeli společně na šlapadle. Jeden z nich se ale už vody nevynořil. Hasiči tu o víkendu pátrali i po dalším muži, který se ztratil při koupání.

Policie k případu zatím nesdělila podrobnosti, podle informací Blesku se ale zvrtlo pondělní koupání čtyř mladíků. Na šlapadle vyjeli na jezero, těžko odhadovat, co přesně se dělo dál. Jeden z nich se ale nevynořil z vody.

Zatím se nenašel ani muž, po kterém záchranáři a hasiči pátrali o víkendu. Policisté a hasiči zatím nevědí, jestli se utopil, ztratil se ale při koupání.

Přijel se tam vykoupat se svou dcerou, naposledy se potkali u deky, kdy jí řekl, že si jde zaplavat. Zatímco žena poklidně usnula, po jejím otci se slehla zem. V půl osmé večer proto zavolala policii a požádala o pomoc. „Muž byl spatřen právě u jezera, naposledy v sobotu ve 13 hodin,“ řekl Blesku mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa.

Takhle vypadalo pátrání:

 

bluedream ( 7. července 2015 16:24 )

Utopeného pána už našli, dnes vyplaval, ale včera tam zemřel ještě starší pán na břehu, bohužel se ho nepodařilo záchranářům oživit. Na jezeře Lhota nic prokletého není, je to oblíbená koupačka lidí z širokého okolí i z Prahy a v tomhle vedru je tam velká koncentrace lidí. V pátek se utopila pár km od Lhoty dívka v Ovčárech.

fojtikovic ( 6. července 2015 15:22 )

Jdi už do zádele, ty rádoby ftipnej debyle

ruudazvostravy ( 6. července 2015 15:15 )

Vona na tý Lhotě je totiš taki nuda.Nó a dědek asi čučel zrouna na ňákou vodhalenou kchundu a jak se mu stopořyl čů*rák,tak se na něj vrhli pyráně a s dětka nevostali ani slypy.

Zobrazit celou diskusi