Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pomozte najít Mirka: Už dvakrát se chtěl zabít

Policisté vyhlásili pátrání po Miroslavu Kocurovi (38).
Policisté vyhlásili pátrání po Miroslavu Kocurovi (38).  (Autor: Policie ČR)
Autor: jad - 
21. září 2015
12:10

Policisté vyhlásili pátrání po Miroslavu Kocurovi (38). Muž z Kondrace na Benešovsku není k nalezení a jeho rodina se obává nejhoršího. Mirek se totiž v minulosti několikrát pokusil o sebevraždu!

Miroslava Kocuru viděl naposledy jeho syn (24) ve čtvrtek 17. září kolem druhé odpoledne, když odcházel z domova. Jeho cesta měla vést do benešovské Nemocnice Rudolfa a Stefanie, kde chtěl navštívit svého tchána. „Pak si prý chtěl ještě něco zařídit s tím, že do devatenácti hodin se vrátí zpátky,“ uvedla Eva Stulíková z benešovské policie.

Od té doby není k nalezení a podle jeho nejbližších mluvil před pár dny o tom, že chce spáchat sebevraždu. O tu se v minulosti pokusil už dvakrát, proto se léčí na psychiatrii, kde byl několikrát také hospitalizován.

Miroslav Kocura má střední, 180–185 cm vysokou postavu, oválný obličej a hnědé oči. V minulosti nosil knír, v současné době ale chodí hladce oholený. Při odchodu z domova měl na sobě tmavě modrou šusťákovou bundu s barevným nápisem na zádech, modré teplákové kraťasy s červeným nápisem na levém boku a na nohou černo-modro-zelené tenisky, pravděpodobně zn. Sandic.

Zvláštním znamením může být jizva pod pravým okem, jizvy pod hrudním košem, mateřské znaménko na levém rameni a jizvy na obou zápěstích, které mu zůstaly po sebevražedném pokusu. U sebe má pravděpodobně jen občanský průkaz. Mobilní telefon nechal doma, stejně jako kartu zdravotní pojišťovny, peníze a kreditní kartu.

Poznali jste pohřešovaného muže a víte, kde je? Pak okamžitě zavolejte policistům na linku 158.

Policisté vyhlásili pátrání po Miroslavu Kocurovi (38). Policisté vyhlásili pátrání po Miroslavu Kocurovi (38). | Policie ČR

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání