Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pirát č. 2222 je nagelovanej mafiánek, píší čtenáři Blesk.cz

Značka 2222 hovoří o tom, že majitel tohoto auta na sebe rád upozorňuje. Čtenáři Blesk.cz naopak upozornili na něj.
Značka 2222 hovoří o tom, že majitel tohoto auta na sebe rád upozorňuje. Čtenáři Blesk.cz naopak upozornili na něj.  (Autor: PČR)
Autor: šim, pet - 
3. ledna 2011
13:24

Kdo je silniční pirát s kmotrovskou espézetkou č. 2222, který terénním mercedesem ohrožoval řidiče na D1 a způsobil nehodu, za kterou může jít na dvanáct let do kriminálu? Podle obchodního rejstříku jde o manažera Aleše Trpišovského (43), který je generálním ředitelem stavební firmy, v níž je zároveň předsedou představenstva. Čtenáři Blesk.cz ho však znají i jinak: podle nich jde o arogantního a povýšeného člověka, který s oblibou terorizuje řidiče a parkuje na invalidech....

Trpišovský, který stojí v čele developerské a dopravní firmy HRBS, a. s., v jejímž vedení je zaměstnána celá jeho rodina, zřejmě při své povýšenosti, je to přeci vysoce postavený manažer, nemůže snést, když ho někdo omezuje.

Přitom to nebylo poprvé, co Trpišovský něco takového provedl. Před 13 lety měl jít do vězení, ale dostal milost prezidenta republiky. "Udělal to tehdy úplně stejně, jako teď. Zprava mě předjel, nacpal se přede mě do levého pruhu a prudce zabrzdil," popsal pro televizi Prima šokující taktiku nebezpečného piráta muž, který měl štěstí, že setkání s mercedesem státní poznávací značky 2222 vůbec přežil.

Parkuje na invalidech, bydlí na obecním úřadu

A podobně arogantně se Trpišovský nejspíš chová docela běžně. Pravidla silničního a slušného chování jsou mu zřejmě úplně cizí. „Jeho auto vídám v Letňanech v nákupním centru. Stává na invalidech a řídí ho silně nagelovanej mafiánek,“ napsal nám do diskuze pod článkem o Trpišovském čtenář.

Přestože se Trpišovský na jednu stranu chová, jako by mu patřily při nejmenším všechny silnice, na druhou stranu má podle čtenářů Blesk.cz trvalé bydliště na adrese Městského úřadu Prahy 9!

Během pár minut jízdy sejmul dvě auta

Policejní mluvčí Soňa Budská uvedla, že se Trpišovský v den svého zadržení, minulou středu, choval řidičsky agresivně nejméně na dvou úsecích dálnice D1- nejdříve mezi 15. a 20. kilometrem ve směru na Brno. "Předjel auto pravým jízdním pruhem a když se opět zařadil do levého pruhu, začal vytrvale a prudce brzdit tak, že donutil řidičku zcela zastavit v nejrychlejším pruhu dálnice," popsala Budská. A pak na 30. km dálnice podle mluvčí řidič stejný manévr opakoval. Řidič pomalejšího auta podle Budské v tomto případě nestačil včas zabrzdit a havaroval.

Trpišovskému hrozí pět až 12 let vězení. Jiný pirát, také vysoce postavený manažer, Luboš Lacina, který svým autem sestřelil řidičku mazdy mimo vozovku tak, že její auto udělalo několik přemetů a jen zázrakem se nerozsekalo o nedaleké stromy, dostal na podzim u soudu trest pět let vězení a sedmiletý zákaz řízení.

Viděli jste, jak se nehoda stala? Znáte řidiče vozu, který do auta A. Trpišovského narazil? Ozvěte se na tip@blesk.cz

emperornapoleon ( 7. ledna 2011 02:21 )

Pred rokem jsem jel manzelkou z Berlina do Frankfurtu.Ja v R8, manzelka za mnou ve sve A3. Jeli jsme v pravem pruhu cca. 130 na bez limitove casti dalnice. Najednou se vedle mne objevilo v levem pruhu BMW M3. Ridic (muslimskeho puvodu) na mne zacal ukazovat at mu ukazu jak to jede. At zrychlime oba ve stejny moment a uvidi se co lepe jede. Po nekolika gestech jsem se nechal (bohuzel) k akci vyprovokovat oba jsme zrychlily a po nekolika stech metrech bylo jasne , ze je me vozidlo rychlejsi.kazdopadne jsem potom pribrzdil abych pockal na manzelku.Ridic BMW se zaradil prede mne. Kdyz mne manzelka dojela, najednou BEZDUVODNE ridic BMW prudce zabrzdil.Ja jsem take zabrzdil , ale manzelka to jiz nedobrzdila a zezadu do mne narazila.Ridic BMW na mne jeste z okenka vystrcil prostrednicek pridal plyn a ujel.Kdyz prijela policie tak jsem se jim snazil vysvetlit co se stalo, ale vubec je to nezajimalo a plnou vinu dostala ma zena. Je v teto situaci velky rozdil k Panu s spz 2222 ???? Ridic BMW byl urazen ve svem egu, ze situace kterou sam vyprovokoval nedopadla jak chtel a chtel mi to nejakym zpusobem oplatit a ohrozil zivot meho ditete.

carlos777 ( 5. ledna 2011 20:32 )

ANO ikdyž jedete 130 v leveém pruhu tak můžete zavázet někomu,kdo jede 200 ,protože veze težce nemocné nebo zraněné díte do nemocnice.A VY tady nejste od toho,aby jste hodnotila kolik jedu a proč takmjedu.Od toho je tady policie ČR.Nemluvě o tom ,že bezdůvodná jízda v levém pruhu je rovněž porušení dopravních předpisů.Než tady začnete psát bláboly .projděte si dopravní předpisy a pak něco pište

carlos777 ( 5. ledna 2011 12:52 )

četl jsem tady spousta příspěvků od IQ 142 umějící 5 jazyků,po borce jezdící R8 s dítětem po něměcké dálnici až po ty ,kteří si myslí,že pokud jedou 130 v levám pruhu,tak je nikdo nemá co předjíždět!!!Musím napsat,že bych potrestal oba dva řidiče,přičemž s 2222 vzhledem ke svědectví značně tvrději,nebot zpusobil dopravní nehodu a jeho způsobagresivní jízdy potvrdila i druhá řidička.Tak že pro 2222 1.odsoudit dle platného zákona ČR 2.odebrat řidičský průkaz na 10 let 3.po deseti letech ho nechat udělat psychotesty ,zda je způsobilý obdržet nový řidičský průkaz 4.Pokud projde psychotesty u znalce ,kterého určí soud,mu umožnit udělat celý řidičský průkaz znova a pohlížet na něho jako řidiče začatečníka,ze skušební dobou 5 let,kdy nesmí udělat přestupek za více než dva body 5.pokud udělá v zkušební době přestupek za více než dva body odebrat mu opět řidičský průkaz. Suma sumárum na 20 let od něho máme pokoj. Pro řidiče druhého medvěda,potrestat jej pokutou za jízdu v levém pruhu,je pravda ,že na dálnicích je to nešvar.pro ty co tady poukazujete,ýe jedete 130 km v hod a nemá Vás kdo předjíždět,přečtěte si předpisy.Chyba dopravní policie je,že tento nešvar tvrdě nepostihují,pokud vidím ,že se ke mně někdo přibližuje v levém pruhu rychleji než já a mám přitom možnost mu uhnout,pak se nezajímám o to,zda on jede 200,má značku 2222 a medvěda a UHNU!!!!Je to slušnost,nikdo z Vás neví proč tak rychle jede a právo se ho na to zeptat má pouze policie!!!!

sibuna ( 5. ledna 2011 12:11 )

Ty si podej ruku s emerornapoleonem a můžete se jít stydět spolu! Jestli jedu v levém pruhu 130,která je povolená,jak mohu bránit druhému v jízdě? On by měl taky přece dodržet rychlost,ne? A nechápu,co má s tímto společného Habermanův mlýn? Asi jsi to špatně pochopil ty,včetně toho filmu,ale jak vidno,tvoje mozkové závity stačí pochopit jen to,co se ti hodí! Spíš je zarážející,jak se kdejaké gaunerství snaží jistá sorta lidí omlouvat nařčením ze závisti!

emperornapoleon ( 5. ledna 2011 09:24 )

Ano jsem. IQ 142. Absolvent Humboldt universitaet v Berline. Ovladani 5 jazyku.

Zobrazit celou diskusi