Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bestie Fritzl: Z vězení bude stavět domy!

Zrůdný otec Fritzl je na sebe pyšný
 (Autor: ČTK)
Autor: ap, Kšim - 
7. listopadu 2010
20:18

Neuvěřitelné. "Nejzrůdnější otec světa" Josef Fritzl (75), který dvacet čtyři roků věznil ve sklepě a znásilňoval svou vlastní dceru, si ze své cely dělá podnikatelskou kancelář. O znásilňování píše knihu, za kterou vyinkasuje miliony, a navíc se chystá stavět domy a administrativní budovy. Jen pár kroků od míst, kde svou dceru pravidelně znásilňoval. Dostal stavební povolení.

Fritzl, který ve svém domě v rakouském Amstettenu znásilňoval ve sklepním vězení svou vlastní dceru Elizabeth, se brzy stane bohatým mužem. Píše knihu, za kterou mu nabízejí desítky milionů, a navíc mu soud vydal povolení k zahájení developerského projektu. Jen pár metrů od míst, kde se jeho zvrácené zločiny odehrály. A zatímco obyvatelé Amstettenu jsou oprávněně zděšeni... Fritzl se jen směje.

Milionový byznys z cely

Fritzl může ze své cely řídit stavbu třinácti řadových domů a několika administrativních budov v Amstettenu. Rozhodly o tom rakouské úřady, které mu k tomu udělily stavební povolení.

O stavební povolení žádal Fritzl již v roce 2006. Tedy v době, kdy o jeho bestiálním zločinu ještě nikdo nic netušil. Úřady se daly na čas a dva roky po jeho uvěznění rozhodly. Fritzl může stavět. Rakousko je rozhodnutím šokováno.

Budu psát knihu za miliony

A samotný Fritzl se jen směje. Pozornosti, které mu média věnují, si vyloženě užívá. A na sebe je pyšný. Chystá se napsat knihu, ve které vylíčí svůj příběh.

"Výtěžek tří a půl milionů eur (90 milionů Kč) věnuji mé milované dceři Elisabeth a našim šesti dětem," šokoval Fritzl.

Jeho ješitnost doložilo i setkání s reportérem německého deníku Bild. Tomu poskytl první velký rozhovor za dobu, co je ve vězení. A uvítal ho slovy: "Těší mě, Josef Fritzl. Já se ale vlastně představovat nemusím, mě zná celý svět."

letajici_svec2 ( 8. listopadu 2010 14:50 )

kdo zna trochu Rakusaky toho nic neudivi. Oni se na tu knihu vylozene tesi. Nedovedu si predstavit ze bych si takovou knihu vubec cetl natoz koupil, ale Rakusaci si v tom budou vylozene libovat. Pro mne je Rakusak bezpohlavni zjeveni, ktery smrdi Diorem uz na dalku, v ruce drzi razitko a ve sklepe ma sve tajemstvi..nesnazme se je pochopit a prejme jim Fritzly,Priklopily a Dolfika

anelam ( 8. listopadu 2010 09:12 )

Nikdo se ničeho v dnešním světě nebojí! Z grázlů se dělají pomalu hrdinové-Mašíni,Kožený,naši politici,héééérečky atd....Tím se odpoutává pozornost od jiných důležitých věcech k řešení-lež vyhrává nad pravdou a peníze nad životem A to na celém světě 3x HNUS

w.mojko ( 8. listopadu 2010 09:04 )

Miesto toho, aby za svoje zrudné činy pykal,vysmieva sa svetu. Na slobode by sa musel o seba postarať, vo väzení má všeok komfotr. Odporný,neľudský odpad,ktorý by mal byť dennodenne mučený

ladymary ( 8. listopadu 2010 05:01 )

Neni mi jasne jak mu nekdo muze nabidnout honorar za knihu a jestli kniha opravdu vyjde tak bude zajimave vedet jaky bude mit uspech. Ja bych mu dala psat knihu, je to zruda a potreboval by jit makat do lomu a nebo do dolu a ne psat knihu!!!

Zobrazit celou diskusi