Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Důchodce (74) byl dva dny zamčený ve vinotéce

Vojtěch Handrych se domů vrátil až za dva dny
Vojtěch Handrych se domů vrátil až za dva dny  (Autor: Marie Machková)
Autor: mach, hto - 
7. července 2010
19:40

Dva a půl dne zamčený ve vinotéce! Tak skončila cesta z kostela domů pro důchodce Vojtěcha Handrycha (74) z Nového Jičína. Manželka se o něj bála a po 24 hodinách oznámila jeho pohřešování na policii. Policie vyhlásila celostátní pátrání.

Vojtěch Handrych se v neděli po mši stavil s kamarády ve vinotéce. „Máme sice zavírací den, ale pro těch pár lidí, co jdou z kostela, vždycky na půlhodinu otevřeme. Když všichni odešli, zamkl jsem to tady a se ženou jsme odjeli na chatu,“ vzpomínal majitel podniku. Netušil, že pan Vojtěch zůstal na toaletě.

Tichá domácnost

„Něco jsem vypil, tak jsem se vrátil na WC. Pak už byly všechny dveře zamčené,“ vyprávěl důchodce. „Dal jsem si šest piv a spal jsem na židli u stolu,“ pokračoval.

Když se majitelé v úterý odpoledne vrátili z chaty, strašně se vylekali. „Nic tak hrozného se nestalo. Akorát jsem měl hlad,“ okomentoval své uvěznění senior. Jeho ženě ale do smíchu nebylo. „Hned ve dveřích mi vynadala a ještě teď máme tichou domácnost,“ přiznal důchodce.

zirafa ( 8. července 2010 14:30 )

ježiš, samozřejmě to mělo být takhle nějak mi skáče kurzor....

zirafa ( 8. července 2010 14:29 )

báro, dědulu jsem viděla, to byl dobrej kousek!

bara ( 8. července 2010 00:18 )

tak to mu určitě mnozí pánové závidí - být pár dní bez své "staré" a k tomu ještě v tak příjemném prostředí plném dobrého moku a hospdoskému to určitě teď udělalo reklamu takovou, že si to mnozí tam přijdou prohlídnout a nějakou tu korunku za konzumaci tam i nechat, děda byl totiž i v telce..)

vonamula ( 7. července 2010 21:33 )

... a nemuseli by dědu hledat týden Vary hadr

meha ( 7. července 2010 20:20 )

tak to je slusnej vykon

Zobrazit celou diskusi