Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nuda v Brně: Sobotka řeční o budoucnosti ČSSD, delegáti jedou karty a křížovky

Autor: Václav Lang - 
10. března 2017
16:21

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se na brněnském výstavišti nadechl k projevu, jímž chtěl vyburcovat své spolustraníky před podzimní bitvou o parlament, a delegáti pod řečništěm jako na povel otevřeli noviny, zapnuli tablety a pustili se do boje s křížovkami a karetními hrami.

„Nejsme tady kvůli sobě, straně nebo moci. Jsme tady kvůli lidem, kvůli jejich důstojnosti, protože pro ně chceme spravedlnost a důstojný život,“ hecoval Sobotka svých sedm set spolustraníků z pódia. A spolustraníci? Při pohledu do sálu se dalo odtušit, že je Sobotkův plamenný projev příliš nezaujal.

Atmosféra na sjezdu ČSSD Atmosféra na sjezdu ČSSD | Blesk/Jakub Poláček

Jedna z delegátek se pustila do karetní hry na tabletu, další luštila křížovku, jiní četli noviny, hráli s telefony, jeden delegát si dokonce kreslil mandalu. O těch se říká, že zklidňují lidskou mysl a posilují soustředění.

Sobotka byl se svým půlhodinovým projevem prvním řečníkem. Následovala zpráva prvního místopředsedy Milana Chovance a řadových místopředsedů. 

Sobotka zůstává v čele ČSSD:

Při řečnění se pustil i do Babiše:

Video  Sobotka se opřel do Babiše.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

VŠE O PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH 2017 ČTĚTE ZDE

Vše o parlamentních volbách 2017 čtěte zde

Rozbory volební situace a autorské komentáře čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
hejhej ( 11. března 2017 19:56 )

Ani socani už nezvládají poslouchat chronického žvanila Sobotku.

joudajoudovy ( 11. března 2017 09:47 )

joj!!! nominacni projev bohuuuse ma jiste historicke znaky a barva vlajek ci symbolu je zanedbatelna. definice principu je pouze jedna - plamena rec, osocovani, vychvalovani, hajeni, varovani, oznaceni a hledani nepritele, mavani udy, durazna gestikulace, intonace hlasu, vypousteni hruzy a bojovnych hesel, sliby, sliby, sliby. to tu jiz nekolikrat bylo a z vestsi casti se jednalo o psychicky narusene sebestredne despoty, uzurpatory, diktarory, ale i slaboduche podpantofliky, kteri na verejnoti dohani sve ego a zakrsle koule. takova to kreatura se niceho nestiti a za vidinou moci i penez jde pres mrtvoly, kdy jine vysila na stec a sama se v teple teleli. dle bohuuse, socani jsou ti jedini, pravi i poctivi a bez boje se nevzdaji vedeni naseho statu a rozhodovani o obcanech. i kdyz se nam chudacek pri svem proslovu malem zadusnil, zakuckal, zacal mutovat a stale odmita nazor vetsiny ceske populace, ze s timto velmozem a jeho pohunky nikdy vice, nastartoval krvavy boj o koryta. skoda, ze se nevyjadril o muti-kulti, kteri se po volbach, ve vagonech 1.tr., zasnou svazet do ceska, a ze musi mit stejne socialni vydobytky jako na zapade, aby se nemecum nevraceli? kde na to bohuuus vezme penize? asi zkrouhe opet cechy, nebylo by to poprve, kdyz se neco pridalo, pak se o 2-3xvice zdrazilo, ze socani, neb jste u toho vzdy byli? lide bdete!!! prohlaseni nize, ktere v roce 2010 rekl kalousek, je platne i dnes, a hodi se pro vcechny pokrytecke krysy bazici po moci. „Udělal jsem něco, co omluvit nelze. Neměl jsem na vybranou. Mohl jsem tiše chcípnout v křoví. Byla to provokace, byla to hra. Kdybych neudělal nic, tak další vývoj byl neskonale dramatičtější". lide bdete!!!

panda82 ( 10. března 2017 19:14 )

Sobotko odkdy sjezd ČSSD se zabývá pomluvami lídra konkurenční strany konkrétně p. Babiše. Je vidět, že vám nedá spát a strach z něho z vás přímo číší, vaše kecy nás nepřesvědčily ,

asijo ( 10. března 2017 17:10 )

Budoucnost ČSSD je na smetišti dějin,pomalu si nechejte udělat voskové figuríny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa