Podle Dalibora Horáka je největší bolestí Olomouckého kraje špatná dopravní infrastruktura. „Bez kvalitní sítě silnic nedokážu zajistit kvalitní bezpečnostní záležitosti Olomouckého kraje, nedokážu zabránit vylidňování,“ vysvětloval Horák s tím, že nejde jen o rychlostní silnice.

Komunikace druhé a třetí třídy jsou prý také často v neutěšeném stavu. „Zástupci měst a obcí marně na kraji a na správě silnic Olomouckého kraje volají po jejich rekonstrukci,“ popsal situaci občanský demokrat.

Předvolební škraloupy

ODS vyráží napříč republikou do boje proti hazardu – jako například v Kladně, kde společně s TOP 09, lidovci a ČSSD sbírá podpisy pod petici. O to divněji pak vypadá, když na transparentním účtu olomoucké ODS přistane 100 tisíc od hazardní společnosti Bonver win. „Jestliže takto vyjádřili zástupci společnosti své politické sympatie, tak na tom nevidím nic špatného,“ hájil peníze Horák.

Přemýšlel Dalibor Horák o tom, že by hazardní společnosti peníze vrátil? Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Horák z olomoucké ODS: Peníze z hazardu na kampaň mu nevadí Blesk TV

Proč volit právě Dalibora Horáka?

Všichni hosté předvolební debaty Blesku dostali třicet vteřin na to, aby voličům sdělili, proč zaškrtnout na hlasovacím lístku právě jejich jméno. „Občanská demokratická strana je jediným subjektem, který jasně deklaruje, že nebude spolupracovat se subjekty z levé ani pravé strany kraje politického spektra,“ slíbil Horák.

Jaké další důvody Horák zmínil? Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

30 sekund pro lídry Olomoucka: Poslechněte si jejich sliby Blesk TV

Do volebních místností vykročíme už 7. a 8. října, jen na vás bude rozhodnutí, kterého z kandidátů zvolíte novým hejtmanem. Pomoci vám v tom může i celý záznam předvolební debaty Blesku z Olomouckého kraje, podívejte se:

Video
Video se připravuje ...

Lídři Olomoucka debatovali ve skleníku: Kdo může za dluh kraje? 

Nahlédněte do zákulisí debaty:

Fotogalerie
37 fotografií

Krajské volby na Blesk.cz zde >>>