Zjistil totiž, že kdyby ve speciální nabídce pro hosty pokračoval, prodělal by i kalhoty. S akcí tak skončil o týden dřív, než plánoval ! Chtěl se hostů zeptat, kolik by byli ochotni dát za gurmánské lahůdky. Majitel podniku Michal Jeník ale už ví, že se do akce neměl pouštět.

"Česká společnost na něco podobného ještě není připravená," řekl Blesku jen pět dní poté, co poprvé nechal výši účtu za jídlo na hostech. Když se o nabídce dozvěděli lidé, restaurace se zaplnila, velkou část hostů by tam ale Jeník raději neviděl. "Někdy mi třeba zaplatili za tři chody třicet korun, jindy dokonce nic," řekl zklamaně.

Normálně by u něj přitom platili za podobný oběd tisícovku. Prodělal kvůli tomu pořádný balík, ale doufá, že k něčemu byla akce přeci jen dobrá. "Možná, že se teď o restauraci dověděli lidé, kteří si pokrmy rádi zaplatí. To ale ukáže čas," dodal.