Jako na všech trzích i tady objevíte klasiku v podobě svařáku, grogu a punče. Ceny za 200 ml se pohybují od 60 do 80 korun. Trdelník tady koupíte o deset korun dráž než na zbylých pražských vánočních trzích, a to od 60 do 70 korun. Dokonce si můžete koupit trdelník s nutelou za 70 a za 120 korun i se zmrzlinou. Za horkou čokoládu pak zaplatíte 65 korun.

Co se slaných jídel týče, můžete si tady pochutnat na langoších, bramborácích i klobáse v rohlíku, za kterou zaplatíte 80 korun. Podrobnější ceny těchto jídel i pití objevíte v galerii. 

Video
Video se připravuje ...

Takto to vypadalo v neděli na Staromáku Eva Fornálová

Návštěvníkům ale ceny nevadí. „Jsme zvyklí, že si tady připlatíme... Navíc sem nechodíme denně, takže za tu jednodenní atmosféru to stojí,“ řekla Marie, která sem chodí pravidelně s celou rodinou.

Pokud budete mít žízeň a chtěli byste si koupit klasickou minerálku, raději si zajděte mimo trhy. Na Staromáku totiž za půllitrovou lahev obyčejné vody zaplatíte šedesát korun. 

A neobjevíte tady pouze jídlo a pití. Naleznete tady především stánky s výrobky z chráněných dílen i s vánočními dekoracemi jako na jiných trzích v Praze.

Fotogalerie
102 fotografií