Pondělí bude velmi připomínat nedělní pošmourný den. Sluníčko nikde, zatažené nebe a teploty budou dosahovat 17 stupňů Celsia. Deštníky si ale brát nemusíte, dešťové srážky nás nečekají.

V úterý se k nám konečně vrátí babí léto. Na nebi vysvitne slunce skrz mraky. Teploty se vyhoupnou o další dva stupínky vzhůru na 19 stupňů Celsia. Pokud tedy přemýšlíte, kdy se vydat na romantickou procházku do ulic metropole, úterý je k tomu jako stvořené.

I když středa bude ještě krásnějším dnem. Na nebi bude poletovat pár mráčků a do tváře vás bude šimrat slunce, které oteplí ulice Prahy na hezkých 21 stupňů Celsia. A pokud si myslíte, že oteplování skončí, tak se pletete.

Ve čtvrtek bude velmi obdobné počasí tomu z předešlého dne. Ideální den na podzimní piknik v parku, nebo můžete státní svátek strávit na kolečkových bruslích. Teploty se totiž vyšplhají na 22 stupňů Celsia. A tak si můžete protáhnout piknikování až do podvečerních hodin.

Od pátku už se zase začne postupně ochlazovat. Teploty tedy v tento den spadnou jen o jeden stupínek na 21 stupňů Celsia. Sluníčka už si ale moc neužijeme, na nebi bude spoustu mraků.

V sobotu ještě vysvitne slunce, ale teploty spadnou na 18 stupňů Celsia. Doporučujeme si užít si poslední pěkný den aktivně mimo domov. 

A neděle nás bude vybízet k tomu, abychom strávili den v posteli u romantických filmů. Pošmourno a déšť způsobí ochlazení na 17 stupňů Celsia.

Dagmar Honsová o tom, jak nám počasí ovlivňuje sexualitu:

Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV