Vše odstartoval komentář se stížností ženy, které chtěla neznámá osádka vozu Škoda Superb bílé barvy unést čtyřleté dítě v ostravské ulici Sokolská. Následně žena rodiče varuje před možnými únosci a žádá o sdílení. Příspěvek doposud sdílelo bezmála 3500 uživatelů!

Zde je zmiňovaný komentář:

Varující komentář ženy, který je dle vyjádření policie otázkou pouhého partnerského sporu.
Autor: foto facebook

Ihned pod příspěvkem je popsána ženou celá situace: „Oni přijeli až k chodníku. Byli od ní cca 2-3 kroky. Měli stáhlé okénko a otevřeli dveře, ale ne úplně, protože se zalekli a hned vyjeli ke křižovatce směr Muglinov. Kdyby moje kamarádka nezařvala, tak ji už mají v autě a dnes by byla bůhví kde," dodala uživatelka.

Na únosu trvá a "bojuje" s policií

Hororový příběh se ale podle zjištění Blesku odehrál poněkud jinak. „O žádný únos nešlo, jednalo se pouze o spor partnerů,“ uvedl situaci na pravou míru policejní mluvčí Richard Palát.

Událost se tím ale vůbec nevyřešila, spíš právě naopak. Žena stále tvrdí, že se nejedná o partnerský spor, ale opravdu o gang únosců. Dokonce označila policii za lháře!

 

Názory na Facebooku se také různí. Jedni ženě věří, protože jsou její kamarádi, druzí mluví o přehnané hysterii. „Myslím, že paní nelže, jen vidí realitu tak, že v projíždějících autech, které stáhnou okno, jsou únosci. Kdyby to byla pravda, samozřejmě by to bylo ve všech zprávách a bylo by na místě být více ostražitý. Toto je naštěstí jen hysterie. Díky Bohu,“ uvedl přímo pod komentářem svůj názor uživatel Sam Dietr.

VIDEO: Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3).

Video
Video se připravuje ...

Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3) Reuters