Vstupenky začínají na ceně 1 700 korun, při nákupu na místě se prodraží o 600 korun. Ceny sedadel startují na 3 200 Kč. A pozor! Letos se jede v Brně Grand Prix netradičně brzy, už za tři neděle! Váhat by neměli hlavně zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, které zároveň umožňují pohyb po celém areálu a všech tribunách přírodních.

„Stále jsou k dispozici volná místa na sedadlové tribuně T2 v prostoru startu a cíle a na tribuně T4 s výhledem na výjezd ze stadionu,“ upřesnil mluvčí Petr Boháč. Vyprodány jsou již všechny speciální vstupenky, včetně limitované procházky mezi závodními  boxy, vstupů do VIP zóny a kempinku uvnitř okruhu.

Letošní průběh šampionátu Moto GP je vyrovnaný. Tradiční triumvirát Marca Marquese, Valentina Rossiho a Jorge Lorenza totiž letos narušili Maverick Viñales a Andrea Dovizioso. Pořadí na čele klasifikace mistrovství světa se mění prakticky po každém závodě. Závod na náročné brněnské trati proto slibuje vzrušující podívanou.

Levnější vstupenky lze ještě dnes pořídit prostřednictvím Turistického informačního centra Brno, buď v jeho informačním centru v Panenské 1, nebo online na stránkách Gp.ticbrno.cz.

Fotogalerie
5 fotografií