Ti, kteří chtějí o své dovolené skloubit zážitky z města a pobytu u moře, mohou nyní vyrazit přímou linkou do Dubaje a poznat na vlastní kůži tradiční arabskou štědrost a pohostinnost.

Autor: Fly Dubai

Jako návštěvníci Dubaje můžete probádat tradiční trhy se zlatem a kořením, nakupovat v největším nákupním centru na světě, ponořit se do ohromující městské architektury nebo si odpočinout na překrásných plážích. Dubaj se stává novým kulturním centrem a v průběhu roku hostí řadu důležitých hudebních, módních a uměleckých akcí. Ať už se zajímáte o cokoli, Dubaj vám má vždy co nabídnout.

Autor: Fly Dubai

Společnost flydubai létá mezi pražským mezinárodním Letištěm Václava Havla a terminálem č. 2 Dubajského mezinárodního letiště čtyřikrát týdně. Na palubě letadla mohou cestující relaxovat v pohodlných sedačkách, a pokud mají chuť, mohou během letu využít systém interaktivní zábavy, který nabízí více než 1100 hodin filmů, televizi a hudbu.

Autor: Fly Dubai

Cestující mohou využít také business třídu společnosti flydubai, která nabízí neuvěřitelné komfortní cestování v prostorných sedadlech z pravé italské kůže i možnost vychutnat si jedinečný zážitek z letu. Cestující v business třídě mají k dispozici přednostní odbavení, salonek a výběr pokrmů z menu inspirovaného mezinárodní kuchyní. Zároveň mají exkluzivní přístup k nonstop službě, která je určena pro rezervace a případné dotazy.

Autor: Fly Dubai

Společnost flydubai funguje od roku 2009 a v současné době létá do 86 destinací ve 45 zemích. Svým zákazníkům nabízí možnost cestovat na Střední východ, do arabských států v oblasti Perského zálivu, Afriky, do kavkazských zemí, střední Asie, Evropy a jižní Asie. Pro více informací o službách a síti společnosti flydubai navštivte www.flydubai.com.

Více o společnosti flydubai!

Více o Dubaji jako turistické destinaci naleznete ZDE