Téměř každý už byl na dovolené v Chorvatsku či Itálii a to nejednou, proto cestovní kancelář ITS Billa Travel přichází s nabídkou zájezdů do krásných a přitom turismem nezničených zemí, jako jsou Slovinsko a Černá Hora.

Nemusíte se bát, že by tyto země nebyly na turisty připraveny. V nabídce zájezdů naleznete jak běžné ubytování, které postačí rodině s dětmi k tomu, aby si užila dovolenou dle svých představ a neměla přitom hluboko do kapsy, tak i ubytování a služby pro klienty, kteří mají rádi komfort a idividuální přístup.

Nejen, že s ITS Billa Travel máte jistotu kvalitní dovolené od profesionálů, kteří se ve svém oboru vyznají, proto vybírají ta nejlepší prověřená místa k opočinku, relaxu a poznávání tak, aby odpovídala požadavkům všem klinetů, ale navíc si můžete být jisti i garancí nejnižší ceny na trhu.

Hotel Belvedere, Slovinsko, Izola
Autor: ITS BILLA TRAVEL

Navštivte Slovinsko, zemi neomezených možností!

Tato malá země má neuvěřitelně různorodé přírodní bohatství, od proslulých termálních pramenů, které se nacházejí především v severovýchodní části země, přes Julské Alpy, vyhledávané v létě turisty a v zimě lyžaři, až po krátké, ale velmi půvabné pobřeží Jaderského moře.

Největším a nejživějším přímořským rekreačním střediskem je mondénní lázeňské město Portorož s nádhernými rozkvetlými parky. Rybářské městečko Izola vás pro změnu okouzlí změtí úzkých uliček, zajímavou architekturou, malebným přístavem i romantickými kavárničkami a tavernami, kde můžete ochutnat vyhlášenou místní kuchyni a skvělé slovinské víno.

Největším lákadlem slovinského vnitrozemí je národní park Triglav, zabírající většinu Julských Alp na slovinském území. Nádherné přírodní scenérie skýtají zejména proslulá zdejší jezera, například poklidné Bohinjské jezero kontrastující s okolními strmými skálami. Jezero Bled s typickým kostelíkem postaveným na malém ostrůvku je jedním ze symbolů země.

Pokud si chcete vychutnat malebné vnitrozemí u těchto jezer, není problém, ITS Billa Travel nabízí kvalitní ubytování i zde.

Celou nabídku ubytování ve Slovinsku naleznete ZDE!

Černá Hora
Autor: ITS BILLA TRAVEL

Černá Hora, nikdo neodolá její osobité kráse!

Většina malého území Černé Hory je opravdu velmi hornaté, jak napovídá samotný název. I proto žije v celé zemi téměř o polovinu méně obyvatel než v Praze. Její kráse a osobitému kouzlu to však neškodí, spíše naopak.

Jedinečnou krásu divoké přírody protkané říčkami s nádherně čistou vodou, jako i Skadarského jezera, největšího na Balkáně, uchovává 5 národních parků.

Hornatá je i převážná část jadranského pobřeží s velmi čistým mořem a malebnými úseky písečno-oblázkových pláží, které patří k nejkrásnějším v Evropě.

Přátelští obyvatelé se snaží přilákat turisty rychle se rozvíjející nabídkou služeb a neustále se zlepšující infrastrukturou, například dobře udržovanými silnicemi po celém území země.

Z typických historických center, která tvoří jádro většiny měst, jako i z odlehlých vesniček, starých klášterů, mešit a mnoha památek sálá na návštěvníky osobitá atmosféra země, která má směrem k albánským hranicím již trochu orientální nádech.

Doporučit lze návštěvu Budvy, oblíbeného rušného letoviska se zachovalým, až 2.600 let starým historickým centrem, či malebného přímořského městečka Petrovac. Právě v těchto letoviskách vám ITS Billa Travel nabízí také možnosti kvalitního ubytování v prověřených hotelech.

Řekněte sami, nechtěli byste strávit ideální letní dovolenou u našich sousedů?

Více na www.itsbilla.cz

Fotogalerie
13 fotografií