Jedná se o šest měsíců starý model Acer Liquid Mini, který oblékl barvy italského výrobce sportovních vozů. A právě neotřelý vzhled je na Acer Liquid Mini Ferrari Edition tím nejzajímavějším. Technicky ho lze totiž označit za pouhý průměr. Zadní kryt je celý rudý a nechybí na něm ani typické logo Ferrari s hřebcem. Závodní fanoušky pak potěší, že tato speciální edice disponuje i integrovanými zvuky a vyzváněcími melodiemi, které byly nahrány za pomoci burácení motorů sporťáků ferrari.

Hardwarově je přístroj vybaven průměrně
Autor: Acer

Vzhledem paráda, hardwarem průměr

Smartphone má HVGA displej s úhlopříčkou 3,2 palce a rozlišením 360 × 480 pixelů. Displej samozřejmě disponuje technologií multidotyku. Acer Liquid Mini Ferrari Edition běží na operačním systému Android Gingerbread 2.3, má vlastní systémové prostředí Acer UI a pohání ho procesor Qualcomm o taktu 600 MHz.

Rychlý přístup na sociální sítě

Operační paměť je 512 MB, fotoaparát má 5Mpix a nechybí slot pro microSD karty. Smartphone má i aplikaci SocialJogger, která umožňuje rychlý přístup na sociální sitě jako Facebook nebo Twitter. Potěší i nízká váha 105 gramů. Cena přístroje zatím není známa.