Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nevěsta (26): Na svatbu chtěla jet v Porsche, tak si ho vyrobila

Megan si splnila svůj dětský sen a na svatbu přijela se svým otcem v Porsche, které sama vyrobila.
Megan si splnila svůj dětský sen a na svatbu přijela se svým otcem v Porsche, které sama vyrobila.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, ljš - 
16. září 2011
06:30

Zatímco většina dívek sní o tom, jak bude ve svůj velký den kráčet k oltáři v nádherných bílých šatech, Megan Ashton od dětství nemyslela na nic jiného, než jak na svou svatbu jednou přijede v Porsche. Rozhodla se nic nenechat náhodě, a tak musel její vyvolený šest let čekat, než ze zchátralého "brouka" vyrobila své vysněné Porsche.

Megan není nějaká obyčejná domácí kutilka, pracuje totiž jako strojní inženýrka pro královské námořnictvo. Původní auto značky Volkswagen Beattle koupila za pouhých 200 liber, za šest a půl roku ho však přetvořila v luxusní Porsche 356, tedy první model teto značky v historii.

"Nelituji ani jedné minuty, kterou jsem nad tím strávila. Byl to tak výjimečný moment, když jsem v něm mohla vyjet ve svůj svatební den," rozplývala se štěstím novopočená paní Ashton. Patřičně hrdý je na svou novou manželku i její manžel, kapitán královského námořnictva. Jedinou vadou na kráse celého svatebního dne pro Megan bylo jen to, že svůj výtvor nemohla na cestě ze svatby řídit. Za volant by se kvůli svým svatebním šatům nevešla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi