Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Řecku havaroval autobus s Čechy, tři cestující zemřeli

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK, hto)
Autor: ČTK, oj - 
14. září 2011
22:29

Dvě Češky zahynuly při havárii autobusu v severním Řecku, další cestující pak podlehl svým zraněním v nemocnici. Původní informace o tom, že šlo o mladé dívky se nepotvrdily, ženám bylo 52 a 67, byly tedy ve věku ostatních cestujících. Dalších devět lidí utrpělo vážná zranění. Autobus po kolizi s jiným vozidlem sjel ze silnice a havaroval. Ve voze údajně jelo 21 Čechů.

Připravujeme podrobnosti

"Jsou to většinou starší lidé, kteří tady tráví dovolenou a byli na výletě v Meteorách a vraceli se zpátky. Údajně do toho minibusu, kterým jeli, těch 21 lidí, někdo naboural," sdělil pracovník české ambasády s odvoláním na svědectví delegátky cestovní kanceláře. Jednalo se o klienty ostravské cestovní kanceláře Nikolas Tours.

Podle rádia Star FM odvezlo zraněné nejméně šest sanitek do nemocnice v městě Grevena a do Soluně na severu země. Autobus po havárii začal údajně částečně hořet, ale plameny se podařilo rychle uhasit.


Zobrazit místo Tragická nehoda Čechů v Řecku na větší mapě

ales1 ( 15. září 2011 06:38 )

smutné zejména je, že okolo té naprosto stejně zbytečné smrti tří lidí, jako byla ta v Jaroslavli nebo jak se ta ruská *** jmenuje neudělá Blesk, potažmo český bulvární národ takový cirkus a nebude nás tejden krmit slzami a popisem funusů.

felicity. ( 14. září 2011 19:22 )

Smutné. Hodně smutné.

Zobrazit celou diskusi