Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamion narazil do benzinky, na zem vytekly stovky litrů nafty!

Autor: op, evakk, ČTK - 
11. září 2011
13:49

Stovky litrů nafty vytekly i do kanalizace při vážné bouračce kamionu v Břeclavi v pátek patnáct minut před půlnocí. Řidič i spolujezdec utrpěli jen lehká zranění.

Souprava podle hasičů v noci přeletěla kruhový objezd, srazila značky, billboard a sloup a po asi 150 metrech narazila do benzínky. „Dvoučlenná osádka utrpěla zranění a z nádrží kamionu vyteklo asi 450 litrů nafty. Stejné množství hasiči zachytili do nádob,“ upřesnil mluvčí hasičů Jaroslav Haid k zásahu, který trval skoro šest hodin.

Cestou zničil několik dopravních značení, autobusovou zastávku, plot parkoviště a sloupy veřejného osvětlení. Tahač, ze kterého unikl olej a několik set litrů nafty, byl nehodou zcela zničen, odhadovaná škoda je nejméně jeden milion korun. Řidič i spolujezdec byli s lehkými zraněními odvezeni do nemocnice na pozorování. Předběžná zkouška na alkohol byla údajně u obou pozitivní.

karcav ( 25. září 2011 20:05 )

Kdyby se to stalo přes den tak určitě zabíl lidi,kteří by stáli na autobusové zastávce,cyklisty a automobilisty!To hova.do co řidilo by mělo mit zakázáno řídit navždy kamion a celou tu škodu zaplatit!!!!

Zobrazit celou diskusi