Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladíci (†20, †23) chtěli ujet před policií, tragicky zahynuli!

Autor: Jiří Čada, evakk - 
27. srpna 2011
10:28

Dva mladíci (†23 a †20) zahynuli v sobotu nad ránem v centru Humpolce na Pelhřimovsku, když se v osobním autě BMV pokoušeli ujet před policejní hlídkou. Ta je však k překvapení přítomných svědků ani nepronásledovala.

„Oni když spatřili, že na ulici míjejí policejní auto, tak na to šlápli a zatáčka je vynesla do protisměru, kde se čelně strazili s projíždějícím pekařským autem,“ líčil pro Blesk drama sobotního rána jeden ze svědků.

K tragické nehodě došlo krátce před pátou hodinnou na ulici Čejovská. Těžce zraněného řidiče (22) z pekařské dodávky museli za pomoci techniky z vozidla vyprostit před transportem do brněnské nemocnice přivolaní hasiči. Obě těla mrtvých mladíků z kabiny zcela zdemolovaného automobilu pak hasiči doslova vystříhali.


„Zemřelý řidič je ze Zruče nad Sázavou a jeho mladší spolujezdec z Kutnohorska. Vozidlo stejné registrační značky se v pátek večer v Humpolci už pokusila zastavit při běžné kontrole hlídka policie, ale řidič policistům ujel,“ řekla překvapivě Blesku mluvčí krajských policistů Dana Čírtková. Ta rozhodně popřela, že by policisté oba mladíky pronásledovali později ulicemi Humpolce. „Oni se zřejmě náhodně projíždějící hlídky lekli. Když se na ulici za nima policejní auto pak otočilo a spustilo maják, snažili se ujet,“ dodala policejní mluvčí s tím, že se jednalo o stejnou policejní hlídku z pátečního večera.

Policisté nyní vyšetřují co mladíky vedlo k takovému počínání. Zda byli pod vlivem alkoholu či drog určí až nařízená pitva.



adris ( 9. září 2011 09:16 )

bohaty podnikatel:ty ses asi stejne vymydlenej jako floidi...v rodine policajta mam,a ani proto se o nich nebudu vyjadrovat slusne kdyz se neumej priznat ze za nima jeli opkamzite!!!bojej se!!!a lzou!!!a neresim tady jenom nejaky policajty a jak se o nich vyjadrim ale to co sesm pisete na tu nehodu za komentare!!!!a mmimochodem jsem holka,takze asi nejsem hajzl))

adris ( 7. září 2011 20:57 )

Drž hubu!!Řízení měli možná víc v ruce než ty!!autama žili!!!víš hovno tak co se do toho sereš sem ty?!!když nic nevíš!!!

adris ( 7. září 2011 20:55 )

Jenom největší idiot může tohle napsat!!!poččkej až se tohle stane tvým známým a budeš číst takový komenty!!!nebude se ti to číst snadno!!a trochu úcty k rodině těch kluků!!!nikoho z nich neznáš a se do toho neser!!!!!!

adris ( 7. září 2011 20:53 )

Co to sem píšete za sračky??!!!!Neprojevovat žadnou soustrast!!!Ani jeden z vás co tu píšete ste je kurva nezanli!!!Nikdo!!!Nejste lidi nebo co?!!!Kdyby se to stalo vašim znamým v životě byste nic z tpoho co tu ppíšete z držky nevypustili!!!Byli to nejlepší kluci,nevíte kolik lidí je má rádo a pořád na ně myslí!!!myslím že policajti by se měli starat o jiný sračky než o tyhle,po světě běhaj vrazi a oni řeší mladý kluky!!!A že je nehonili je hovadina!!kolikm aut s podsvíceným předkem jim asi může v noci přes Humpolec porjet?!''Žádný!!!Zasraný fízlové lžou jen aby neměli průser!!A nikdo z nás neví jak to všechno opravdu bylo!!task ty huby laskvě držte radsi!!!!

lenca.miki ( 27. srpna 2011 18:37 )

hlavně že ty tomu rozumíš ty ***e!..nech si ty tvoje rozumi..seš akorát trapnej nic víc!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání