Toskánsko, Aluna Resort 

Autor: NEV-DAMA

Italské Toskánsko je krajem, který proslul bohatou historií, uměleckými skvosty, lahodným vínem a skvělou gastronomií. Během dovolené tu můžete prozkoumávat města plná renesančních pokladů a při procházkách si užívat nádherné přírodní scenerie.

Aluna resort je prázdninovým komplexem, který leží přímo u pláže. Nabízí ubytování v chaletech různých velikostí, několik restaurací, velkou zahradu s dětským koutkem a třeba i soukromou vinotéku. 

Ligurská riviéra, Residence Marina degli Aregai

Autor: NEV-DAMA

Třetí nejmenší italská oblast leží u Ligurského moře a její pobřeží patří k nejmalebnějším oblastem Středomoří. Nenajdete tu žádné placaté pláže a uniformní letoviska. Riviéře vládnou atraktivní scenerie strmých svahů, skalnatých zátok a bujné vegetace.

Marina degli Aregai je moderní rezidencí s výbornou polohou přímo na pláži. I tady budete mít k dispozici skvělou restauraci i zázemí pro zábavu dětí. Využívat můžete také širokou nabídku sportovišť či řadu stezek pro pěší i cyklisty.

Lago di Garda, Park Hotel Casimiro Village

Autor: NEV-DAMA

Slavné italské jezero lemují palmy, olivovníky i citrusovníky. Uprostřed léta zde panuje příjemně teplé počasí, které však sebou díky horám nepřináší nesnesitelná vedra. Průměrná teplota vody v červenci a srpnu dosahuje až 25 °C. Na své si tu přijdou milovníci cyklistiky i děti, které mohou navštívit velké zábavní parky, jako je Gardaland či vodní ráj Canevaworld. Za návštěvu stojí i překrásné středověké hrady v Malcesine a Sirmione.

Park Hotel Casimiro Village se nachází přímo na břehu jezera. Nabízí širokou nabídku animačních programů, dětský klub a disponuje i skvěle vybaveným wellness centrem.