Turistické atrakce, které potěší nejedno dětské srdce

Vaše letní dovolená může být plná akce, zábavy a čerstvého vzduchu. Morava nabízí nespočet aktivit, které pobaví celou rodinu. Zkuste si pod dozorem zkušených indiánů rýžovat zlato, krmit ovce či kozičky nebo střílet z luku ve westernovém městečku v Boskovicích, pobaví se zde nejen děti. Odpoledne strávíte v přírodě, kde hraje hlavní roli zábava! Další zajímavou atrakcí pro celou rodinu může být Lamacentrum Hády. Zjistíte zde, jakou povahu vlastně lamy mají a ani se nenadějete a ocitnete se v samotném výběhu. Ekofarma Jalový dvůr vám zase zaručí, že zatímco budete trávit čas v nekuřáckém Hostinci u Hříbka, vaše děti si užijí dobrodružství ve zvířecím světě či pohled na okolní přírodu z koňského sedla. Jalový dvůr v Heršpicích nabízí opravdovou podívanou.

Aquaparky a wellness plné zábavy

Ve sportovně – relaxačním centru v Kuřimi uvítají plnou náručí rodiny s dětmi a nabídnou nadstandardní služby. Provoz je zde celoroční, a tak si mokrá brouzdaliště, herny pro rodiče s dětmi, internetové připojení či saunu, wellness a několik bazénů, můžete užívat v kteroukoliv roční dobu. V Kuřimi zažijete zábavné dobrodružství i příjemný odpočinek. 
Bazén uzpůsobený pro plavání s dětmi nabízí v Brně i centrum Plaváčci, mimo pravidelných hodin plavání centrum nabízí i pobyty pro rodiče s dětmi. O celodenní program zde není nouze.

Využít můžete i hlídání dětí, pak může být na programu třeba i putování vinařskou stezkou.

Aquaparky nadchnou celou rodinu. Na jižní Moravě o ně není nouze.
Autor: Shutterstock

Související odkazy:

Nejlepší cyklostezky v Jihomoravském kraji

Významné památky Olomouckého kraje, které stojí za návštěvu

Poznejte střední Moravu. Tipy na výlety v okolí Olomouce

Welness na Moravě