Kudy do Itálie?

Chystáte se na dovolenou do Itálie? Jako spousta lidí pravděpodobně zvolíte dopravu vlastním autem. Je to ten nejpohodlnější způsob, jak se do Itálie dopravit. Cestování vlastním autem má navíc další obrovskou výhodu - můžete si libovolně plánovat čas a výlety!

Stále víc turistů - ať už rodin či párů nebo jednotlivců - využívá pohodlí vlastní dopravy. Celou cestu si tak mohou naplánovat podle svých potřeb a přání, zastavit si kdykoliv na vybraném místě.  Velká výhoda vlastní dopravy spočívá v možnosti trávit svou dovolenou tam, kam z České republiky nejezdí turistické autobusy a bez auta se tam lze dostat jen velmi obtížně.

Tipy na destinace

Toskánsko

Toskánsko proslulo především svou bohatou historií, lahodným vínem, vynikající gastronomií a uměleckými skvosty. Během dovolené tu můžete prozkoumávat kilometry nádherných pláží, které jsou lemovány malebnými piniovými lesy a dalšími omamnými přírodními sceneriemi.

 

 

Ligurská riviéra

Jedna z nejmenších italských oblastí leží u Ligurského moře, jež se řadí mezi nejkrásnější středomořské destinace.  Hory, strmé skály, skalnaté zátoky a divoká vegetace – to je Ligurská riviéra. Dechberoucí krajina láká turisty k jejímu prozkoumávání.

 

Fotogalerie
11 fotografií