Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž nahlásil krádež auta: Pátralo po něm 30 jednotek. Výsledek nepochopíte

Muž na policii nahlásil krádež auta: Auto zaparkované opodál hledalo 30 jednotek.
Muž na policii nahlásil krádež auta: Auto zaparkované opodál hledalo 30 jednotek.  (Autor: Blesk – Kateřina Báťová, archiv Jana Moravce)
Autor: dce - 
3. června 2016
11:40

Jako hlupák si asi připadá muž, který ve středu hlásil krádež auta. Jenže vůz mu nikdo neukradl, on sám pouze zapomněl, kde ho zaparkoval.

Policie v Prostějově obdržela oznámení o krádeži vozu Škoda Octavia ve středu asi v půl druhé odpoledne. Majitel měl auto zaparkovat na parkovišti u nemocnice před polednem a nyní zmizelo i s doklady.

Již 7 minut po oznámení skutku se na místo dostavila hlídka policistů z obvodního oddělení Prostějov 1. Bezprostředně po příjezdu policistů na místo bylo hledané vozidlo nalezeno v pořádku zaparkované na jiném místě, než kde ho majitel hledal,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Pátrání bylo ihned odvoláno, tou dobou ale už vůz hledalo třicet policejních útvarů!

Lubica258 ( 26. října 2020 05:32 )

To snad není možný . Věřím ale, že takových lidí bude hodně. Stačí si jen projít celé parkoviště . Já také kolikrát hned nevím, kde mám auto, ale nikdy by mě nenapadlo volat policii s tím, že mi ho někdo ukradl . Já odemykám auto dálkovým ovládáním, takže ho líp najdu. Objednal jsem si obal z https://www.auto-klic24.cz/ a pak jsem si ho nechal zprovoznit v servisu a je to velký luxus .

Jannys ( 21. července 2016 16:57 )

jo taky mame takovou zkušenost, milej hodnej starej pan, co uz preci nejezdí, prže na to nevidí a pritom byl zadluženej až za ušima !! takže prodej z ulice a na inzerat nikdy víc!! bazar je jistota !

trulijan ( 21. července 2016 16:47 )

pres inzerat se ke kradenymu dostanete velmi lehko, zvlast s pochybne malymi kilometry a vyhodnou cenou

Markulupus ( 20. července 2016 12:36 )

To neni zdaleka jedinej co takhle naletel podvodnikovi, dovozce, inzeraty nebrat!

pandrholc ( 18. července 2016 08:26 )

Jednou kamos koupil kradene auto, ted nema ani auto ani penize, normalne ho koupil od dedy pres bazos, takze dneska uz se neda verit nikomu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání