Na dlouhodobé vztahy asi herec a komik Pete Davidson moc stavěný nebude. Jen čtyři měsíce totiž trval jeho poslední vztah s britskou sexbombou Kate Beckinsaleovou, která je od něj o dvacet let starší.

Jako pár se poprvé společně objevili na veřejnosti na party po předávání Zlatých glóbů. I přesto, že se údajně rozešli, i nadále prý zůstávají přáteli. „Jsou pořád přátelé, jen už tam není žádná romantika. Pete a Kate se do vztahu vrhli strašně rychle, tak se rozhodli teď trošku zpomalit," uvedl zdroj pro Entertainment Tonight. 

Kate se nedávno rozpovídala o jejich vztahu pro Los Angeles Times, ve kterém si postěžovala na velký zájem médií. „Velmi mě překvapuje ten zájem. Nikdy jsem v takové pozici předtím nebyla, nikdy jsem nerandila s nikým, kdo by s sebou vláčel takový pytel neštěstí," svěřila se Beckinsaleová. 

„Je to pro mě docela šok, ale když se vám ten druhý tak líbí, tak to podstoupíte. Ale přeci jen bych byla radši, kdyby se nikdo neschovával za mým domem. Je to trochu otravné," dodala hvězda romanticko-válečného filmu Pearl Harbor v narážce na všudypřítomné fotografy. 

Chvíli poté, co se s Davidsonem rozešla Ariana Grande, se na sociálních sítích několikrát vyjádřil o tom, že bojuje s těžkými depresemi, a dokonce zvažoval sebevraždu. 

Podle všeho se Ariana s Petem rozešla kvůli jeho drogovým eskapádám a vzhledem k tomu, že její bývalý přítel zemřel na předávkování kokainem, nemohla to déle snášet. Příčina jeho rozchodu s Kate se zatím neví, ale spekuluje se o tom, že je za tím stejný důvod. Doufejme, že tentokrát komik svůj rozchod zpracuje bez tak velkých psychických problémů. 

VIDEO: Zpěvačka Victoria přebírala cenu místo Ariany Grande: Pošlu jí to poštou!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Victoria přebírala cenu místo Ariany Grande: Pošlu jí to poštou! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií