Bývalá modelka Caprice Bourretová se v rozhovoru pro New Magazine mimo jiné vyjádřila o společenských událostech a různých večeřích se slavnými hollywoodskými herci. S Pittem i Jolieovou byla několikrát na pracovní večeři a zatímco nad slavným hollywoodským hercem se doslova rozplývala, na jeho bývalé lásce nenechala nit suchou. Podle modelky se Angelina chovala velmi podivně a měla problém navázat osobní kontakt. 

V rozhovoru se netajila tím, že nechápe, jak mohl Brad s Angelinou vůbec být. „Měla jsem večeři s Bradem Pittem a Angelinou Jolieovou, tedy s každým zvlášť. Nevzpomínám si přesně, jestli už tou dobou byli svoji. Brad byl naprosto úžasný a Angelina se chovala jako hrozná děvka! Za celý večer neřekla jediné slovo! Jenom tam tak seděla a koukala do blba," drsně se opřela do filmové Lary Croftové modelka. 

„Skutečně, byla opravdu příšerná. Brad je neskutečně milý muž, mnohem více se mi hodí k Jennifer Anistonové (50)," přisadila si Bourretová. Zatímco rozvod Brada a Angeliny pomalu finišuje, Angelina asi nebude z jejích slov úplně nadšená. 

Podle zdrojů blízkých hollywoodskému páru si Angelina Jolieová údajně nechá odebrat přidané příjmení Pittová. S Pittem má dohromady šest dětí. Vzali se v roce 2014 a o dva roky později podala herečka žádost o rozvod, který se kvůli soudním tahanicím o děti táhne do dnešního dne. 

VIDEO: Outfity Angeliny Jolieové za rok 2017

Video
Video se připravuje ...

Outfity Angeliny Jolie za rok 2017. youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

Fotogalerie
75 fotografií