Škoda, že je americká popová hvězda Ariana Grande vegetariánka, protože si na svou dlaň místo názvu své písně "7 Rings" nechala omylem vytetovat v překladu "japonský barbecue gril"!

Nic netušící pětadvacetiletá zpěvačka se svým novým tetováním pochlubila na instagramu, a když její fanoušci začali poukazovat na fakt, že to má vytetované špatně, musela se asi hodně divit. Nedlouho poté dokonce fotografii ze své sociální sítě odstranila. 

Zpěvačka, předtím než fotku ze svého instagramu vymazala, se snažila situaci uklidnit tím, že dlaň je místo, kde tetování v původním tvaru stejně dlouhou dobu nevydrží a většinou po nějaké době úplně vymizí. 

„No vážně, vynechala jsem tam část slova, která měla být uprostřed. Hrozně to bolí, ale i tak to vypadá super. Stejně bych bolestí nevydržela další symbol, ha ha," napsala na svůj twitterový účet. „P.S. Nechte mě a můj tamburínový gril na pokoji. Díky," dodala později. 

To ale neodradilo internetové uživatele od škodolibých komentářů a posměšků. Arianu to ale zase tolik trápit nemusí. Díky posledním dvěma písním, "Thank U, Next" a "7 Rings" se totiž zařadila do hudební historie.

Jako jedné ze tří hudebních umělkyň se jí podařilo s oběma písněmi vyšplhat na první místo americké hitparády Billboard hned v prvním týdnu vydání. Předtím se to podařilo pouze zpěvačkám Mariah Careyové (48) a Britney Spearsové (37). 

Zpěvačka Ariana Grande se v tomto roce podívá i do Prahy. V září tady totiž připravuje svůj první koncert v O2 aréně. 

VIDEO: Koncert Ariany Grande a dalších hvězd v Manchesteru vybral téměř 10 milionů liber na charitu

Video
Video se připravuje ...

Koncert Ariany Grande a dalších hvězd v Manchesteru vybral téměř 10 milionů liber na charitu Facebook.com/ArianaGrande

Fotogalerie
33 fotografií