Všem zpěvačka pořádně vyrazila dech, když na svém YouTube kanále nově zveřejnila píseň 'My dvaja', kterou nahrála s Rytmusem ještě v době, kdy byli spolu. Zvlášť kvůli textu písně, kterým jako by Dara chtěla něco vzkázat: „Vím, že náš čas přijde, jsi mi souzený. Nikdy neodejdu, s tím buď smířený."

Úplně to vypadá jako odplata za rapperovo nedávné vymazávání společných zamilovaných fotek a hlavně klipu k písni 8. oktober, který složil právě pro slavnou blondýnku k jejich výročí. Když mu pak vytkla, že se snaží odstřihnout od minulosti, Rytmus ji nepěkně setřel: „Daro, k čemu to je? Je to choré. Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku," připomněl samozřejmě i svůj nový vztah s půvabnou Jasminou Alagič (29). Teď to ale vypadá, že jeho expartnerka se nevzdává a opět se ozvala.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zatímco ale doposud většina veřejnosti stála zejména na její straně a Patrikovi alias Rytmusovi vyčítala jeho věčné vrkání s mladší kráskou, teď se situace obrací a Rolins si vysloužila ostrou kritiku. „Tohle mi přijde tak strašně zoufalé, vaše životní etapa, kdy jste byli spolu je už pryč, tak proč se ponižovat přidáváním tohohle songu? Co z toho máte?" zeptal se kdosi v komentářích a další lidé se ozvali s tím, že je zvrácená a chorá, když se rýpe v minulosti. Přesto ji řada fanoušků obhajovala a naopak se divili rapperovi, že si neváží toho, co s ní prožil.

Píseň ale nebyla tím jediným, čím na sebe Dara v posledních dnech upozornila. Zatímco na YouTube vzpomínala, na Isntagramu žila přítomností. Zveřejnila tam totiž žhavou fotku, na které toho nemá zrovna moc na sobě, a tak pořádně dráždí všechny chlapy včetně expartnerů. „Když vám na hotelovém pokoji nefunguje klimatizace a vy kvůli tomu nemůžete usnout, vyjedli jste celý minibar a vaše druhé já vám opakuje 'jdi už spát' -> nejlepší čas na selfie," vysvětlovala zpěvačka a vyzývala své fanynky, aby se nestyděly užívat si života bez ohledu na to, co si druzí myslí. Sama se tím zřejmě také řídí.

Své svůdné křivky pak odhalila na Instastories ještě více a v průběhu dne je  svěřila i do mužských rukou, ovšem žádnou erotiku v tom nehledejte. Nechala si totiž od něj jen dělat nové tetování, s kterým se pak nadšeně chlubila.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
82 fotografií